Zelda Space World 2000 Rolling Demo

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
~CrS
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: ~CrS » 1 maja 07, 10:58

Raz że to było rolling demo, więc nawet jakby wyszło, to i tak nikt by w to nie zagrał. =P
http://kirby.gry-online.pl/ - turn into Pink Force, d00d.

Obrazek

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 2 maja 07, 07:38

Ale ja napisałem,że jak kiedyś niusa przeczytalem, to myślałem że może jest już iso lub coś, i poleciałem na neta szukać T_T

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 8 maja 07, 20:17

Jedmu nie chodziło o ciebie tylko Squall'a który jak zwykle powiedział swoje 3 grosze :P, gdyby ta Zelda wyszła na Launch GC to nie powiem ale na pewno by się sporo osób na nią rzuciło.
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 8 czerwca 07, 11:55

chrno pisze:Jedmu nie chodziło o ciebie tylko Squall'a który jak zwykle powiedział swoje 3 grosze :P, gdyby ta Zelda wyszła na Launch GC to nie powiem ale na pewno by się sporo osób na nią rzuciło.

samą grafiką gra nie stoi :roll:
Poza tym w 2001 nie ma szans ale prace pewnie szly pełną parą nad Wind Waker`em który w mojej opinii ma prześliczną grafiką i fajnie że wyszła lekka odskocznia od standardowych grafik. Przynajmniej możemy się zachwycać TP bo inaczej grafa w TP byłaby pewnie podkręconą z WW.

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 30 czerwca 07, 15:35

Gdyby ta gra ujrzała światło dzienne to byłby hit jakiego nie było.Widziałem pare trailerów tej gry,ale dawnoooo temu własnie ten ukazany na screenach na 1 stronie,a drugi ukazywał światynie lasu.Grafika była cudna,sądze ze GC nie dało by rady odtworzyc takiej grafiki.Walka z ganondorfem jest rewelacyjna.Wielka strata
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”