Pomóżcie
Moderator: Moderatorzy
Znowu ja, a więc znowu jakiś problem. tym razem nawet dwa 1)Zakupiłem przynętę wsypałem ją do wody, a ta ryba się nie pojawia 2) Czytałem gdzieś na necie, że Tingle odkoduje mi In-credible Charta jeśli zapłace mu ponad 3000 rupii ze zdobyciem ich problemu by nie było gdyby nie to, że moja sakwa mieśći tylko 1000 rupii...Moje pytanie jest gdzie można znaleźć taką na 5000 ( bo chyba większej nie ma...)
No a więc tak: aby zdobyć duży worek na rupie (do 5000 rupii ) należy popłynąć na Northern Fairy Island, a tam wróżka już zrobi swoje. Wyspę masz, o ile dobrze pamiętam, zaznaczoną na Tingle Chart, to ta na górze.
Z kolei jeśli chodzi o powiązanie przynęta - ryba, należy wrzucić baity, gdy zobaczysz cień ryby, a nad nim pojawi się żółta strzałka (namierzanie L). Gdy strzałki nie ma, ryba się nie pojawi
Ale mam pytanie, przecież Incredible charta nie trzeba odkodowywać chyba Tingle odkodowuje jedynie Triforce Chart, ale to za "tylko" 386 rupii (lub cos kolo tego) Incredible chart chyba pokazuje tylko, gdzie szukać map triforce'a nie??
Z kolei jeśli chodzi o powiązanie przynęta - ryba, należy wrzucić baity, gdy zobaczysz cień ryby, a nad nim pojawi się żółta strzałka (namierzanie L). Gdy strzałki nie ma, ryba się nie pojawi
Ale mam pytanie, przecież Incredible charta nie trzeba odkodowywać chyba Tingle odkodowuje jedynie Triforce Chart, ale to za "tylko" 386 rupii (lub cos kolo tego) Incredible chart chyba pokazuje tylko, gdzie szukać map triforce'a nie??
Ciamoslavv
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No dokladnie. Incredible Chart pokazuje gdzie sa mapy do triforce'a. A cien ryby jest wtedy gdy do niej podplyniesz blizej. Z daleka ja widac jak skacze sobie w okolicach wysp roznych. A z tymi workami na rupie to zalezy bo moze on juz Northern Fairy Island odwiedzil to tam dostal worek na 1000 rupii. Wiekszy worek dostaje sie tez chyba w tym lasku gdzie sie ratowalo Tetrę na Outset Island. Trzeba ustawic kierunek wiartu i przeleciec przez zawalony most. i tam bombą wysadzić kamien i tam jest wróżka. Nie jestem pewien czy tam dostajesz sakiewke na kase ale chyba tak.
Co jest kurde?
Mam problem ze znalezieniem mapy "tirforce 2" jstem na jedynej wyspie w danym kwadraciku gdzie znajduje się też domek jakiegoś mistrza z bajorkiem gdzie są leżaczki i mini bajorko. Obok źródła (na górze wyspy) jest skrzynia ale w niej tej mapy nie znalazłem:
1- czy to nie jest bład gry gdyż w danym kwadraciku nie ma innej wyspeki.
2- jak dostać się do tego mistrza, czyli skąd wziąść "dead cabana" ? czy cuś takiego.
1- czy to nie jest bład gry gdyż w danym kwadraciku nie ma innej wyspeki.
2- jak dostać się do tego mistrza, czyli skąd wziąść "dead cabana" ? czy cuś takiego.
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
chyba chodzi ci o domek nauczycielki. musisz jej pomóc z gangiem pszczół to ci da akt własności. i jeszcze trzeba dac 20 joyów.
-Płyń na Windfall Island i porozmawiaj z panią Marie w szkole. Pomóż złapać pszczoły, a następnie zagraj z dziećmi w chowanego. Odnajdź je wszystkie.
Oto gdzie je znajdziesz:
1.Drzewo przy dokach.
2.Za sklepem z bombami.
3.Za grobem.
4.Idź na lewo od szkoły, i zajrzyj za krzak po lewej.
Jako nagrodę dostaniesz kawałek serca. Porozmawiaj z panią Marie i wyjdź ze szkoły. Porozmawiaj z Ivanem o urodzinach Marie i odszukaj naszyjnik na drzewie obok sklepu z bombami. Aby go zdobyć przekoziołkuj się w stronę drzewa. Daj go Marie razem z dwudziestoma innymi naszyjnikami, a dostaniesz Cabana Deed.
solka z wp.
-Płyń na Windfall Island i porozmawiaj z panią Marie w szkole. Pomóż złapać pszczoły, a następnie zagraj z dziećmi w chowanego. Odnajdź je wszystkie.
Oto gdzie je znajdziesz:
1.Drzewo przy dokach.
2.Za sklepem z bombami.
3.Za grobem.
4.Idź na lewo od szkoły, i zajrzyj za krzak po lewej.
Jako nagrodę dostaniesz kawałek serca. Porozmawiaj z panią Marie i wyjdź ze szkoły. Porozmawiaj z Ivanem o urodzinach Marie i odszukaj naszyjnik na drzewie obok sklepu z bombami. Aby go zdobyć przekoziołkuj się w stronę drzewa. Daj go Marie razem z dwudziestoma innymi naszyjnikami, a dostaniesz Cabana Deed.
solka z wp.
Ostatnio zmieniony 14 maja 06, 20:37 przez Kaczor, łącznie zmieniany 1 raz.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”