a tak w ogóle to kto w to grał ???

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 4 stycznia 06, 23:33

Ja mam PS2 i Kostke. Xbox jest według mnie najgorszą z konsol. Żal mi tylko że rare robi teraz gry na niego a nie na gacka bo wedlug mnie gry rare to jedne z najlepszych na n64
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 5 stycznia 06, 13:41

No generalnie Ps2 ma Re4 i kilka innych serii Re takze nie traci nic do gacka,poza Zelda i Metroidem.Dla mnie znowu X to badziewie co ona m poza ninja Gaiden,Halo i Doa praktycznie nic,poza tym to jest komputer a nie konsola ,a kompa to ja mam w domu.Gacek jest w porzadku,ale niestety odstaje od Ps2 pod wzgledem ilosci gier.Dla mnie fenomenalna gra jest Zelda i Metroid na GC i nic poza tym,a Ps2 ma za to mnostow swietnych tytułów i te mnostow moze porzesądzic szale ze wybiore Ps2,ale poczekam jeszcze na Zelde TP jezeli bedzie tak gienialna jak sie zapowiada to wtedy bede mial dylemat.P.S to ze rare robi gry na X'a to dopiero mnie drazni,przeciez mialem wiekie nadzieje ze kolejna czesc Conker'a Bad Fur Day wyjdzie na Gc,a tu takie nie mile zaskoczenie :evil: X-box SUCKS
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 5 stycznia 06, 15:37

Ja jeszcze lubilem banjo-kazooie i banjo-tooie. Jak kontynuacje tych gier beda wychodzily na xboxa 360 to sie wkurze.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 5 stycznia 06, 18:30

mi też Xbox nie pasi nie lubie nie japonskich konsol wole japosnkie czekam na 9 maj bedzie konferencja Nintendo na temat NIntedo Revolution juz nie moge sie doczekac a pozniej bedzie juz nasza kochana Zelda TP!(26 maja 2006)
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 6 stycznia 06, 19:38

A co macie do XBOX'a ja nie wiem...napewno lepsze od PS'a Jest dużo dobrych gier, a przedewszystki Oblivion 10o razy lepszy od Zeldy niestety. Gigantyczny świat, ogromne fotorealistyczne lasy, mroźne szyczyty itp. nieograniczona droga wyboru (od miejskiego zzłodzieja, przez żyjącego w lesie druida, po potężnego maga, czy wojownika). to wszystko w połączeniu z HDTV i 3 rdzeniowym procesorem XBOX'A 360 daje efekt przez który ma się pełno w gaciach.

Sam mór ma kilkanaście tekstur, a otoczenie jest w pełni interaktywne - można podnieść każdy kamień

Tutaj świetny filmik pokazujący to jak tworzony był las w grze

http://streamingmovies.ign.com/xbox360/ ... owwide.wmv

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 6 stycznia 06, 19:58

Ja uwielbialem grac w morrowinda wiec mysle ze oblivion tez mnie przyciagnie na dluzej ale i tak uwazam ze zelda lepsza. Po za tym ja nigdy nie zaakceptuje Microsoftu jako firmy produkującej konsole.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 7 stycznia 06, 16:32

Fixer kup se nowego EXtrima albo poczytaj opinie na jakis forach o tej konsoli,wcale nie jest taka dobra(oproocz pada ktory jest dosc wygodny),ale az sam sie zdziwiłem ze microsoft wprowadził na rynek tak niedopracowana konsole.Poza tym jak zwykle jestes taki jak inni co sie X podniecaja głownie patrzysz na grafike(bo po co te screeny i chwalenie sie trailerami).Kilka dobrych gier,a reszta to bedzie lipa,i jak zwykle konsola bedzie droga.Według mnie The Bill wogoole sie niepotrzebie mieszał w rynek konsol,wydał se takiego PC'a woprawie konsoli i jest zadowolny i jeszcze przekupuje firmy zeby na X'a gry mu robili bo niby po co RARE poszło robic gry na X'a :x
Ja to wolałem tak jak było kiedys Trzy firmy(PlayStation,Nintendo,Sega) i uczciwa konkurencja,a nie takie cuz ,ze Microsoft chciało przekupic Nintendo Ci jednak sie nie zgodzili choc Microsoft nalegało.Nedzny "The Bill" niech te jego X Box 360 sterczy na pókach i niech sie kurzy i tak PS3 i Revo beda lepsze (PS3 bedzie lepsza techniecznie od X;a ,Revo niekoniecznie,ale przebijego popularnoscia i nowatorstwem zobaczycie :wink:

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 7 stycznia 06, 17:42

no rzeczywiście uczciwa konkurencja - SONY perfidni złodzieje
kto ukradł Rumble Pack (wibratot w padzie) ?
kto ukradł sequel Goldeneye ?
kto ukradł analogi ?
i nie zdziw się kiedy PS4 będzie miało pad w kształcie pilota
Pozaty gier na XBOXA jest mnostwo
HALO (Killzone nie dorasta do pięt), Blazing Angels, Oblivion, Dead or Alive (tek niech się schowa) kolejne Finale, Jade Empire, tego jest pelno
a na PS'a ?
MGS4 (w piątce Snake na wózku inwalidzkim), DMC 4598386 i tak dalej
Pozatym mam ten numer PSX Extreme i pomyśl sobie że PS2 też było beznadziejne (teraz też jest) na początku a czołowym startowym tytułem były takie fajerwerki

Podniecam się grafą ? A jak się tym nie podniecać ? Fotorealistyczna grafika - nie na randerowanym filmiku przy PS3 ale w GRZE !

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 7 stycznia 06, 21:23

Jak dla mnie Halo to zwykla strzelanka jest. Już wole sobie pograc w staruskiego half-life'a na piecu. Dead or alive to tez taka sobie nawalanka. Tekken lepszy a Soulcalibur III to juz w ogóle nie ma porównania. A w obliviona to jak dla mnie lepiej bedzie pograc na PC.
A co do tych kontynuacji na PS2 to tak dlugo jak trzymają poziom niech wychodzą.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 7 stycznia 06, 23:56

jeśli chodzi o mnie to ja nieubie ani X ani SONY i jeszcze jedno: straszny offtop się zrobił

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 8 stycznia 06, 15:16

Fixer gada jak mój brat ale sam chłopie zobacz niech sobie niby będzie niby ta lepsza grafa i co z tego nawet najpiękniejsza gra na świecie jak by była to by i tak nie przebiła przykładowo Zeldy z tego zwględu że w Zeldzie jest najpiękniejsza historia zobacz jakie oceny dały najbarziej wybredne serwisy konsolowe (Gamespot,Gamerankings,Egm)OoT dostało od każdego 10 lub 100% mimo że nie miała jaikiejś specjalnie super grafy i się przekonasz że ta Zelda będzie minimum na Gamespocie Grą roku 2006 najlepszą grą z gatunku Action-Adventure-RPG i jeszcze grą roku na GaCka Billek się zbyt napalił ze wczednym wyjściem konsoli i teraz niech buli hehe jak narazie jedynie europa i ameryka niby się tak X360 podniecają jedynie w niemczech nie gdyż tam góruje GaCek i PS2 i jeszcz w japonii gdyż im już od początku nie pasował i mają racje z dupy Bill wyskoczył ze swoim X'em wykupując Rare jak się samo Rare wypowiadało nie podoba im się współpraca z Microsoftem co widać przykładowo po Conkerze
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 8 stycznia 06, 22:10

Heheh poki co nowe gry na X'a nie prezentuja sie graficznie wcale tak dobrze,podobno X360 nie zrobił zbyt wielkiego skoku jakosciowego od swojego porzednika,poza tym konsola chodzi niemiłosiernie głosno i do tego rysuje płytki co w nowych next genach jest nie do przyjecia.Mowiac krotko to jest niedopracowany Pc w oprawie konsoli,na oklaski jedynie zasługuje podobno pad do nowego X'a.PS3 przycmi nowego X'a z kazdej strony,Revo dokona tego samego,X360 podzilei losy Dreamcasta i tego mu zycze :twisted:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 8 stycznia 06, 22:25

Jaki on w oprawie konsoli?? Do pieca jest strasznie podobny z wyglądu tylko że węższy
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 8 stycznia 06, 22:28

Technicznie to jest piec tylko ze w ładniejszej oprawie :wink:

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 9 stycznia 06, 14:00

SONY to gówno, rzadka sraka murzyna, śmiec, szmata. jakie tytuły mialo PS2 na początku ? kurder FAJERWERKI tylko jakieś :/:/ ja nie moge PC PC a czym sie rózni w środku komp od konsoli ? ? ?

Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”