Czy ktoś może wie jaki jest największy sekret Zeldy WW?
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Najgorsze jest to ze jak cos odkryjesz to nie wiesz czy to sekret byl. Ja to chyba nic specjalnego nie znalazlem. Przynajmniej nie pamietam. Pamietam taką grote co w niej statki byly rozwalone (nie chodzi o tą co sie w niej teleportujesz tymi dzbanami) i tam byly niezapalone pochodnie i zapalilem 3 chyba ale reszty nie moglem bo nie wiedzialem jak sie do nich dostac albo przynajmniej do miejsca z ktorego bym mogl wystrzelic ognista strzale. Tak to sie przemieszczalem walac z hookshota w te pochodnie ale dalej to nie mialem jak.
Co jest kurde?
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
aha wiem o co ci chodzi ja tam zapaliłem wszystkie coś się tam chyba dostaje ale zapomnialem co. i tak wszystkie groty na wszystkich mniejszych wyspach mam oblookane mam całą mapkę więc jesli chdzi o sekrety to raczeja wiekszych wyspach.i mam pytanko jestem juz powiedzmy nagurze młyna na windmil island i niemoge zapalić latarni strzałą ognistą chociarz tam jest jakaś wzmianka ostatkach i swietle. wie ktos jak to zrobić?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ja nie mialem problemu tylko strzelilem ognistą strzałą po prostu w srodek latarni tam do tej rury. A mape tez mam cala bo jak ostatnio grałem to sobie oplywalem całą. I troche wysepek zaliczyłem. Mam nadzieje ze w koncu mi sie w weekend zachce zasiasc do gacka to pogram i jak zle pojdzie to skoncze moze w weekend juz. Zle czyli jak mi sie nie bedzie juz chcialo odkrywac wszystko. Ale wtedy jak zaczne drugi raz to sprobuje WW jak najbardziej rozpracowac. Jak radzicie. Skonczyc juz a za drugim razem probowac odkryc wszystko czy teraz odkrywac a potem isc na Ganondorfa??
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
co wy Ganon tylko na końcu jest w trzech formach -Puppet Ganon prostak,-Spider Ganon troszke celnośći nie zaszkodzi poćwiczyć,-Snake Ganon zmora bossów w dzisiejszych grach jak się misiok tak rwiesz to ciekawy jestem twojej reakcji jak szybko puszcą ci nerwy hehehe
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”