Czy ktoś może wie jaki jest największy sekret Zeldy WW?
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No to wielkie gratsy. Ja teraz zaczne drugi i jak pisalem sprobuje odkryc jak najwiecej. Ciekawi mnie tez co beda gadali Valoo Jabun i inni.
[ Dodano: Pon 13 Lut, 2006 ]
Aha i jeszcze jedno. Tak mnie straszyliscie Puppet Ganonem a to leszcz jakich malo jest. Od razu zlazl. Ale prawda troche problemu sprawil jako waz ale jakos poszlo w pare minut. Trudniejszy byl bo sie wil szybko ale przycelowalem dwa razy i trafilem a trzeci z dupy strzal byl taki bo wzialem luk i strzelilem na odpal i trafilem akurat.
[ Dodano: Pon 13 Lut, 2006 ]
Aha i jeszcze jedno. Tak mnie straszyliscie Puppet Ganonem a to leszcz jakich malo jest. Od razu zlazl. Ale prawda troche problemu sprawil jako waz ale jakos poszlo w pare minut. Trudniejszy byl bo sie wil szybko ale przycelowalem dwa razy i trafilem a trzeci z dupy strzal byl taki bo wzialem luk i strzelilem na odpal i trafilem akurat.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No sie wczytuje. Na razie jestem na Windfall Island. A do Ganona dwa razy podchodzilem (nie smiac sie) Bo za pierwszym razem mnie zabil bo jak strzale swietlista odbijalem to go normalnie ciachalem a potem jak drugi raz go przechodzilem to walnalem go strzala i od razu kosa w leb ALe hardcore niezly. Wbic mu w baniak miecz.
Co jest kurde?
gdyby to nie była by taka baśniowa gra to ładnie by się krew tryskała z baniaka a i dobrze że w Zeldach nie ma krwi nie pasuje krew do niej mnie wkurzała Zelda jak tym łukiem strzelała matko zanim ona puściła pierwszą strzałe ja bym puścił już 10 tragedia parwdziwa kśiężniczka a dobry był helmaroc (ten duży ptak)fajnie się go z młota tłukło ja nie chciał bym tak dostawać
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: