Czy ktoś może wie jaki jest największy sekret Zeldy WW?
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ja na tym nowym savie spróbuje zebrac wszystkie ale nie wiem czy mi sie uda.
[ Dodano: Czw 16 Lut, 2006 ]
Jak dzisiaj lazilem sobie po windfall island i bylem u fotografa to przeczytalem dokladniej co on gada przy ogladaniu zdjecia outset island. Nie wiem czy zwrociliscie uwage na to ze fotograf mowi ze kiedys byl na Outset i spotkal tam jakas mlodą dziewyczne. Na outset z tego co pamietam są dwie kobiety. Ta gruba od swin i babcia Linka. Mi sie wydaje ze chodzi o jego babcie bo fotograf to stary dziad jest i on cos mowil ze pewnie juz nie jest taka mloda jak kiedys ta dziwczyna. Taka mala ciekawostka jak ktos nie zauwazyl.
[ Dodano: Czw 16 Lut, 2006 ]
Jak dzisiaj lazilem sobie po windfall island i bylem u fotografa to przeczytalem dokladniej co on gada przy ogladaniu zdjecia outset island. Nie wiem czy zwrociliscie uwage na to ze fotograf mowi ze kiedys byl na Outset i spotkal tam jakas mlodą dziewyczne. Na outset z tego co pamietam są dwie kobiety. Ta gruba od swin i babcia Linka. Mi sie wydaje ze chodzi o jego babcie bo fotograf to stary dziad jest i on cos mowil ze pewnie juz nie jest taka mloda jak kiedys ta dziwczyna. Taka mala ciekawostka jak ktos nie zauwazyl.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ja zdobylem wszystkie figurki z Forest Heaven czyli juz mam dwa pełne pokoje figurek i dwóch mi brakuje na Outset Island. I figurke Gohmy juz mam. Nie wiedziałem że jak sie gra drugi raz to tamte figurki z pierwszego save'a zostają i nie trzeba otwierać znowu tego miejsca z figurkami.
Co jest kurde?
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”