Moderator: Moderatorzy
Volvagia pisze:Grafika na WW jest świetnaNajlepsze jest to, że panom z N udało się dopasować też program gry do kreskówkowego stylu gry, że nie ma czegoś takiego jak "nie trafiłem w coś, bo to było krzywo narysowane"
![]()
Poza tym nie wyobrażam już sobie grania w Windwakera z grafiką z np. TP czy OoT. Po prostu nie ten klimat, a pływanie po "prawdziwie wyglądającym" morzu to już nie byoby to samo...
- broń bożenajlepsza część Zeldy
master sword pisze:Dla mnie Zelda powinna byc zawsze mroczna i bardziej straszna cos takiego jak tp tylko troche bardziej i mysle ze w ww nintendo gre zrobilo tez dla małych dzieci bo taka bajkowa gra.Moze chcieli zmienic troche klimat zeldy ale i tak gra jest fajna![]()
[ Dodano: Pią 27 Lip, 2007 ]
Ale grafika w ww i tak jest spoko
Szmajdzik pisze:Oj Pablo żebyś się nie zdziwił bo WW dostało od famitsu 40/40 i jest pare osób na świecie którzy uważają że WW jest nawet lepsze od OOT
Nie można nie lubić tylko serii FF, niemal każda gra z tej serii różni się od swoich sióstr, mają inny klimat, inny system walki, odrębną fabułę. Nie ma tu mowy o powielaniu schematów jak w Zeldzie(pewnie za te ostatnie słowa zostanę zlinczowany przez fanboyów, ale co tam;>). Więc mówiąc "Nie lubię FF!" mówisz, że nie przpadaszza całym gatunkiem gier jRPG.Wondercrow pisze:Mnie tam kazda gre mozna wcisnac, z jednym wyjatkiem - FinalFantasy. Tego nigdy nie polubie.
Wondercrow, a grałaś chociaż w LocoRoco. Jest to bardzo dobra i nowatorska gra, co prawda już po paru sekundach od włączenia gry trzeba zlizywać cukier z wyświetlacza, a od natłoku jaskrawych kolorów można dostać epilepsji, ale gra sie naprawdę przyjemnie.
Nie można nie lubić tylko serii FF, niemal każda gra z tej serii różni się od swoich sióstr, mają inny klimat, inny system walki, odrębną fabułę. Nie ma tu mowy o powielaniu schematów jak w Zeldzie(pewnie za te ostatnie słowa zostanę zlinczowany przez fanboyów, ale co tam;>). Więc mówiąc "Nie lubię FF!" mówisz, że nie przpadaszza całym gatunkiem gier jRPG.
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość