Triforce of Courage Charts - Private Oasis

Moderator: Moderatorzy

Dred
Kokiri
Kokiri

Triforce of Courage Charts - Private Oasis

Postautor: Dred » 29 października 11, 14:17

Na początek chciałbym się przywitać, gdyż tak wypada. :P Być może niektórzy mnie znają jako redaktora w serwisie jRPGowym, Inner World, inni może mnie widzieli na Retro Age, albo na Emu-Nes. Na wielu forach o tematyce retro/m&a można mnie znaleźć. :P

Zeldę Central znam od dawien dawna, odwiedzałem ją często i wielokrotnie jej zawartość okazywała się być bardzo pomocna:]

Przechodząc do meritum, właśnie kończę tą (moim zdaniem) jedną z najlepszych części Zeldy. Jak mozna się domyśleć z nazwy tematu, właśnie kolekcjonuję wszystkie Triforce of Cuorage. Pojawia się problem przy Private Oasis. Zajeżdżam tam, a kamerdyner twierdzi, że wyspa należy do paniusi z Windfall Island. No to tam plynę. Po rozmowie z nią, okazuje się, że nie mam zaliczonego jednego z side-questów (z gangiem dzieciaków). Toteż go zaliczyłem. Dwukrotnie potem rozmawiałem z nią. Raz mówiła, że obserwowała moje poczynania zza jej drzwi, a drugi raz cośtam pieprzyła o wychowaniu dzieci. Wiem, że aby dostać się do apartamentu na Private Oasis, muszę pozyskać od niej papierek poświadczający, że od teraz ja jestem właścicielem wyspy. Wiem także, że ay uzyskać dokument, muszę paniusi dać 20 joy pendantów.

I tu właśnie pojawia się problem, bo za każdym razem, kiedy z nią rozmawiam, mówi jedynie o wychowywaniu. Ustawiam na jednym z przycisków na padzie joy pendanty. Stoję twarzą w twarz z paniusią. Wyciągam joy pendanta i pojawia się komunikat "Taking this out won't do anything", czy coś w ten deseń.

Przeszukiwałem neta wzdłuż i wszerz i nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie. Jak jej dać te walnięte joy pendanty?!?!?!?!

Od razu spieszę z odpowiedzią, nie gram na emu, gram na GaCku, GC nie przerobiony, gram na oryginalnej kopii gry (PAL).

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź!

MandragGanon
VIP
VIP

Postautor: MandragGanon » 29 października 11, 15:54

A namierzyłeś ją L? Bo tylko z namierzaniem działa... Jeśli nie to spróbuj z nią pogadać i wybrać opcje "nothing realy" albo jeszcze raz idź do kamerdynera i pogadaj z nim a potem jeszcze raz idź do paniusi i gadaj z nią i wręcz jej motylki. Jakby coś to nr. GG w profilu.
Pozdrawiam!

Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”