60HZ mode???

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

60HZ mode???

Postautor: kacperk » 28 czerwca 14, 17:07

Grałem sobie w OoT na game cube,zrobiłem save wyjołem płytkę i wyłaczam.Póznej wkładam WW i pojawia się informacja:Dispel 60HZ mode?(...)i jeszcze było coś o 50HZ mode.Wybrałem "No"i było normalnie ale póznej gra mi się zatrzymała,a na górze ekranu pojawiły się jakieś liczby i litery. Wyłączyłem i straciłem zapisy.;(:(:(Czy ktoś mógłby mi pomóc?

Czekam na odpowiedz,z góry dzięki!
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 9 lipca 14, 11:30

50/60 HZ to tylko częstotliwość odświeżania obrazu w telewizorze. Wątpię, żeby wpłynęło na utratę twoich sejwów. Bardziej skłaniałbym się do sprawdzenia samej gry, konsoli i karty pamięci.
Obrazek

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 9 lipca 14, 11:50

Te cyfry i liter pojawiły się kiedy skoczyłem na skrzynię w gost ship. Zdarzyło mi się to już dwa razy. Za każdym razem kiedy odpalam wind wakera po ocarine of time, konsola pyta się : dispel 60 Hz mode ?
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 10 lipca 14, 14:31

Ustawiaj Yes. Zawsze tak robiłem, nawet nie wiedziałem czy mój stary TV obsługiwał tyle. Nigdy nie miałem problemów.
Obrazek

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 10 lipca 14, 16:11

Dzięki. Ale ostatnio kamera w wind waker się popsuła. Ciągle uruchamiają się " oczy" Linka. Kiedy ja je wyłaczam one się włączają. I tak w kółko.

Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”