Czy komuś oprócz mnie podobał się patent pływania łódką po morzu?
Moderator: Moderatorzy
Czy komuś oprócz mnie podobał się patent pływania łódką po morzu?
Ja myśle że to był strzał w dziesiątke i normalnie dzięki temu Zelda WW bardziej mi się podoba od OoT normalnie nie ma to jak wstać sobie zrana i popływać łódką po morzu
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Wogoole klimat WW jest najfajniejszy wyspy porozrzucane po morzu to swietny pomysł i takie odejscie od standardu zamiast lasu jest morze.Pływanie łodka ma mase przeciwników jak i zwolleników.Niektorzy czepiają sie ze niby wyspy sa za daleko od siebie a pływanie łodka przez dłuższy czas to tylko sztuczne i nudne przedłużanie gry,według mnie są w błedzie.Patent z pływanie łodka jest naprawde świetny,przeciez podczas pływania z jednej wyspy na druga nie płyniemy cały czas wjedna strone monotonnie,a to mozemy zaliczyc w miedzy czasie jakies dodatkowe tajne wysepki,mozna połowic skarby,albo wejsc na taki dom na morzu i wkopac przeciwnikom,nie nudzisz sie caly czas jest cos do zrobienia.Dla mnie jeden zwiekszych plusów w grze
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
znaczy sie fajnie wygląda i takie tam ale mogło by byc tak że trzeba się siłować z prądem morskim że np. trzeba by było małych napraw łódki zrobić czy nowy żagiel kupić lub piroun uderza w żagiel na morzu a linkiem musisz szybko ugasić ale by było fajnie
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: