Ballad of Gales

Moderator: Moderatorzy

funditto
Kokiri
Kokiri

Ballad of Gales

Postautor: funditto » 10 kwietnia 06, 17:12

Myślałem, że już niedługo przejde tą wspaniałą gre jednak mam wileki problem. Gdy pierwszy raz wciągnął mnie cyklon nie wiedziałem co mam zrobić i wyrzuciło mnie gdzieś daleko czy jest szansa spotkać jeszcze raz tego kolesia w cyklonie(zapomniałem imienia) a jeśli nie to czy da się przejść tą grę bez melodii Ballad of Gales ??

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 10 kwietnia 06, 17:33

Nie no spoko ja to 3 razy wlazlem w cyklon i mnie przenioslo zanim zdobylem te melodię. Poszukaj go jakos.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 11 kwietnia 06, 19:07

Nie da sie przejsc bez tego poniewaz tylko dzieki temu przeniesiesz sie na wyspe hmm...matki i dziecka :shock: ? nie pamietam nazwy

musisz do neigo poprostu strzlac z luku, a trafienie na niego to czysty przpadek :)

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 12 kwietnia 06, 08:28

szczerze mówiąc Cyklon jest tam gdzie aktualnie masz quest'a do zrobienia np.gdy musisz zebrać wszystkie perły i umieścić je tam to cyklon przy jednym z tych będzie,kręci się też często własnie przy Mother&Child island.Więc masz już małą pomoc :P
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”