Bossy
Moderator: Moderatorzy
Bossy
Jaki boss jest waszym zdaniem najlepszy,jaki najtrudniejszy,a jaki najłatwiejszy.Stawiajcie:
Najlepszy:
1.Mimo wszystko Ganondorf
Najtrudniejszy:
1.Ostatnie formy Puppet Ganona
Najłatwiejszy:
1.Phantom Ganon,ale za to dosc efektowny kule energii maja cos z DB
Najlepszy:
1.Mimo wszystko Ganondorf
Najtrudniejszy:
1.Ostatnie formy Puppet Ganona
Najłatwiejszy:
1.Phantom Ganon,ale za to dosc efektowny kule energii maja cos z DB
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Najlepszy:
Ganondorf - jak pierwszy raz z nim walczyłem to były emocje. Do tego fajna arenka.
Ewentualnie Gohma. Wiem ze moze to glupie że ona ale jednak jak po dluzszym graniu wkoncu wbija sie na arene pierwszy boss to jakies tam wrazenie robi.
Najtrudniejszy:
Powiem Puppet Ganon choc jak grałem to się wcale nie wydawał ale na farcie go rozwaliłem bo akurat mi kulka podeszła jego pod ostrzał
Najłatwiejszy:
Żesz cholera nie wiem za długo nie grałem. Tez powiem chyba Phantom Ganon.
Ganondorf - jak pierwszy raz z nim walczyłem to były emocje. Do tego fajna arenka.
Ewentualnie Gohma. Wiem ze moze to glupie że ona ale jednak jak po dluzszym graniu wkoncu wbija sie na arene pierwszy boss to jakies tam wrazenie robi.
Najtrudniejszy:
Powiem Puppet Ganon choc jak grałem to się wcale nie wydawał ale na farcie go rozwaliłem bo akurat mi kulka podeszła jego pod ostrzał
Najłatwiejszy:
Żesz cholera nie wiem za długo nie grałem. Tez powiem chyba Phantom Ganon.
Co jest kurde?
Ta Ganondorf wizualnie został ukształtowany srednio taki przygrubawy,ale za to jego walka to juz marzenie efektowna i te wykonczenie Linka bajer.Zgadzam sie rownież ,ze Gohma jako pierwszy boss zrobiła na mnie tez dosc ogromne wrazenie doskonale to wymyslili autorzy pierwszy boss,dosc solidny,a co najlepsze efekciarski
- Dark Shadow
- Zora
Dla mnie bossem, przy którym uśmiechałem się najczęściej podczas walki z powodów zarówno wizualnych i dźwiękowych jest... Helmaroc King Nie mogę zapomnieć, jak się z nim bawiłem - gdy nadlatywał, atakując szponami, o centymetry wymijałem go "fikołkami" Wyglądało to genialnieeeee!!! Najłatwiejszym bossem (żeby nie mówić, że Phantom Ganon - dla mnie nie zasłużył na status konkretnego bossa - ot, taki jakby mini boss) jest oczywiście Gohma. Nie śmiejscie się teraz, ale gdy za pierwszym razem przechodziłem WW, najwięcej problemów sprawiał mi... Molgera
Ciamoslavv
A nikt tego nie zauważył ale Bóg Huraganów(Tornada)też jest takim jakby bossem jak Phantom Ganon i właśnie jego z Tornadem uważam za nalepszego(Efekty mnie przy nim do dziś rozpieprzają,najtrudniejszy był Snake Ganon(był denerwujący bo trudno jest go trafić w dupek)a najłatwiejszy nie będe mówił że też Phantom Ganon ale po nim to u mnie jest Helmaroc King.
- Dark Shadow
- Zora
- Dark Shadow
- Zora
- Dark Shadow
- Zora
Volvagia pisze:Nie wiem jak wam, ale mi pokonanie bożka tornada wydawało się dziecinnie łatwe... trzy celne strzały z łuku i koniec
Teoretycznie,ale jak to wygląda w praktyce?? Za pierwszym razem było banlanie chyba no niewiem.Jak sam napisałes trzy celne strzały,a to wymaga pewnej praktyki,za pierwszym razem bez odpowiedniego doswiadczenia wcale niemusi byc łatwe,to zalezy od podejscia i własnych mozliwosci,aczkolwiek do przecietnego gracza niemajcego zbytnio pojecia moze okazac sieto zadanie nie takie proste.No ja wiem dla nas to banał ,ale my to nie wszyscy
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”