Jakie powinni zrobić na NDS
Moderator: Moderatorzy
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Jakie powinni zrobić na NDS
Jakie gry wg. was powinni zrobić na NDS Wg. mnie fajnie by było gdyby na NDS wyszedł Rayman 3 (skoro mógł 2 to może i 3, nie ) i Zelda OoT... Co prawda musieliby trochę przyciski pozmienieać, ale myśle, że by opłaciło sie.
Niech niewymyslają jakiś kontynuacji z N64 bo wystaczy że mam ochote na gamecuba.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Uprze sie na jednym ,niewiem czy ktos bedzie zadowolony,ale dla mnie zdecydowanie jest za mało bijatyk na Handheldy,a moze by tak jakiegos SC albo MK nie jestem zwollenikiem ale fajen im wychodza na konsolki przenosne strzelanki o tak chocby jakaiegos Dooma albo cuz
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
właśnie dlatego nie lubie bijatyk misiok nawet nie wiesz ale ten Tekken to rasowy będzie wzięty z PS2 i na holere kupywać coś co jest na dużych konsolach Tekken się już wypala z tego co było tak fajne Soul jeszcze ma powiew świeżości ale nie wiedzą co zrobić jak narazie najlepiej według mnie idzie Dead or Alive dla mnie jest to najlepsza bijatyka ale nie chciałbym żeby ją zrobili na Handheldy bo by kupa wyszła
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No w sumie prawda że Tekken sie wypala. Pamietam jak gralem w TTT albo nawet w T4 to nie moglem sie oderwac od nich a jak kupilem T5 to pogralem troche nawet chyba nie cały miesiac i odlozylem. Niechcialo mi sie w niego grac. Chociaz i tak uwazam ze jest lepszy od T4 bo szybki jest a w tamtej to tak powoli sie wszystko dzialo i mi sie to nie podobalo.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
mi właśnie troche to przeszkadza bo właśnie często przez bronie ktoś wygrywa a mianowicie ich długość np.Nightmare ma potężny miecz i holernie ciężko do niego podejść (Link ma sposób nioe podchodzenia do niego a mianowicie łuk )często jak gram z bratem w Soul'a to zawsze próbuje być jak najdalej od niego bo wiem że mnie trafi i zawsze próbuje zapamiętać jaki ruch ma jaki zasięg dzięki temu można załatwić przeciwnika taktycznie (chociaż na 60 walk przegrałem 38 )dlatego wole troche bardziej DOA od Soul'a bo w soul'u to liczy się oręż i nic więcej a w DOA każdy jest równy i liczą się umiejętnośći gracza tak się na ten temat wypowiem
P.S. ludzie chyba znowu zrobiliśmy mały OFF Topic !
P.S. ludzie chyba znowu zrobiliśmy mały OFF Topic !
Wii FC: 7964-7540-9921-2263