Gry na DC

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 23 lutego 06, 14:13

to nawet nie wiesz ile już straciłeś ale możesz jeszcze nadrobić straty poszukaj jak masz koło 250zł to na pewno dobrego DC łykniesz :wink:
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 23 lutego 06, 14:45

Ja mialem okazje pograc w smyku na DC ale pad chyba byl rozwalony. Strasznie ciezko chodzilo a wiekszosc przyciskow nie chodzila.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 23 lutego 06, 15:12

Dobra tak jak napisałem narazie mi na Dc nie zalezy :wink:
btw jezeli chodzi o Gc i gry to zalezy co masz i ile tego masz i jaka kwote chcesz.Jak bede sie nad kupnem zastanawiał to chce z jedna gra nie wiecej,takze jak chcesz wszystko sprzedac(jak masz tego duzo) to raczej nie skorzystam bo nie bede miałl az tyle kasy.Poprostu potrzebuje kase jeszcze na inne rzeczy nie bede za bardzo szalał wiec na konsole gdzies zoszczedze z 300 stowki i raczej bede sie trzymał tej kwoty :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 24 lutego 06, 07:30

no to zależy zobaczymy jeszcze jak to pójdzie i się dogadamy jeszcze musze po firmach podzwonić i takie tam to chwila zajmie a na DC też mi narzie tak nie zależy będe kupywał za kase z GC, X360 więc musze za jak najwyższą cene opchać wszystko :D

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 24 lutego 06, 17:50

Chrno napisał:
"musze za jak najwyższą cene opchać wszystko"

No ciezko bedzie jak najwieksza kwote to raczej lipa :? No cuz oblookam na allegro jak cuz :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 3 marca 06, 07:34

wiesz mam wieksze szanse że opcham wszystko za wyższą cene niż tak po kawałku ale i tak się zastanawiam czy nie zostawić sobie z 2,3 tytułów dla Revolution

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 4 marca 06, 10:29

To zalezy jakiemasz gry,jak cuz dosc dobrego to se zostaw np;WW,Re4 :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 5 marca 06, 20:38

znaczy się tego GaCka sprzedaje ale będe kupywał LGameCube Limited edition z RE4 więc nadal bede miał GaCka :D

Awatar użytkownika
Hipo
Goron
Goron

Postautor: Hipo » 12 kwietnia 07, 20:39

Dreamcast to cudowna konsola, ale niestety mój egzemplarz padł i nie dokończyłem Grandii 2 ;( .Shenmue jest grą wręcz genialną lecz nie dane mi było zagrać w drugą część. Ilość dobrych gier na Deceka jest oszałamiająca więc nie będe się rozpisywał na ten temat :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 13 kwietnia 07, 19:18

nie dokończyłem Grandii 2

Oj żałuj, gdyż gra jest świetna i moim zdaniem ów tytuł jest najlepszą grą jRPG na DC (wszędzie wychwalane Skies of Arcadia nie przypadło mi do gustu) ^^

No cóż, Dreamcast ma udane tytuły to fakt, ale nie ma ich aż tak wielu. W sumie to GaCek ma ich znacznie więcej, ale szkoda, że scena homebrew nie jest tak potężna jak na konsoli Segi, która dzięki fanom nadal jest żywa.

Awatar użytkownika
Hipo
Goron
Goron

Postautor: Hipo » 14 kwietnia 07, 12:09

Bardzo żałuje, że nie skończyłem Grandii 2 ponieważ BARDZO mi się ta gierka spodobała :( w Skies of Arcadia Legends nie grałem na DC ale na GaCku i jest mega wypasioną grą :) Dla mnie jest to najlepsza gra zaraz po kilku Zeldach :wink:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
~CrS
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: ~CrS » 19 kwietnia 07, 15:54

Nie ukonczyles Grandii 2?
Coz szczerze mowiac ukonczenie tej gry zalezy od release'u jaki posiadasz. Jezeli masz pierwotna wersje Echelona, to nawet nie mecz sie z przechodzeniem, bowiem zawiera ona blad uniemozliwiajacy ukonczenie gry. [tuz po Valmar's Moon gra dostaje freez'a, bowiem nie moze wczytac pewnej sekwencji FMV] Zdobadz release II, aby sie pozbyc tego problemu.
Co do Skies Of Arcadia- rzeczywiscie musze przyznac, ze to swietny RPG. [glownie z powodu swietnej grafiki i duzego swiata]. Chociaz Overworks zjebało nieco sprawe jesli chodzi o walki [szczegolnie archaiczna konstrukcja przebiegu] Byloby o wiele lepiej, gdyby tutaj znalazlby sie system walki z GrII.
Wracajac do watku glownego pwnzującymi grami na starego, dobrego DC'ka są:
-Jet Set Radio [jedna z moich pierwszych gier na Makarona, wtedy hailowałem ją za zajebiaszczą grafikę i soundtrack]
-Sonic Adventure 1 i 2 ["jedynkę" dostałem razem z DC'kiem - Jezuśkiu, kiedy to zapuscilem to wszystkim szczeny opadaly na widok tej wspanialej grafiki/muzyki/gameplay'a - no ale trudno sie dziwic, w koncu DC'ka dostalem w 2000]
-Metropolis Street Racer [pierwsza "serious" samochodowka na DC'ka, cos jak troche uproszczone GT2 (no ale ilosc tras powala)]
-O Grandii 2 i Skies Of Arcadia juz wspomnialem
-Virtua Fighter 3 [kiedy moj kumpel w to zagral, to zaczal watpic w panowanie Tekken'a 3]
-Unreal Tournament [Boże, kiedys to byly czasy...chwila po 22:00 (tansza taryfa rlz ;]), skok do DreamArena, wybor innych graczy i hejka, jazda przez neta! Ilu to wrogow sie sfragowalo...]
-Bomberman Online [to bylo istnie wspaniale uczucie, kiedy postawilo sie bombe koledze z 2 konca swiata i sie patrzalo, jak majestatycznie wylatuje w powietrze...]
http://kirby.gry-online.pl/ - turn into Pink Force, d00d.

Obrazek

Wróć do „Gry”