Ulubiony pokemon
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Szmajdzik pisze:hmm Latiosem się ostatnio jaram, ale nie powiem dlaczego
Powiedz dlaczego
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
DziewczynaLinka pisze:heh...ja tam nie będe oryginalna..Lugia, a tak wogle to ostatnio na youtu be znalazłam "lugia song" i tak mi sie w mózg wżarlo ze ostatnio siedziałam na pezystanku i grałoam to na okarynie
eee jakiej okarynie ? masz jakąś podręczną ?
o nie MasterLink w pokemonach to ja utrzymuje sekrety bardzo skrycie Jak kiedyś się zmierzymy to się przekonasz
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
heh, a ja wielkiego lola zaraz dam xD
Mój ulubiony od zawsze (czyt. 2 generacja) to .... Ekhm.. .Togepi xD Serio, nie wiem czemu, mam już mocno wiekowego miśka z podobizną tego poka ^^
Aha, i chyba nie muszę mówić, że byłem w siódmym niebie, jak się dowiedziałem, że w 4 generacji (pokemon diamond/pearl, czyli to, w co się teraz namiętnie zagrywam xP - diamond dla ścisłości ;p ) jest 3 forma togepiego, czyli Togekiss ? Wiem, nazwa głupia, ale sam pok extra, teraz tylko złapać togepi, evoluować go w togetica i użyć shiny stone, że by go przemienić xD Musze mieć tego poka na 100 lvl ^^ Wiem, ze trudne, ale ;>
Mój ulubiony od zawsze (czyt. 2 generacja) to .... Ekhm.. .Togepi xD Serio, nie wiem czemu, mam już mocno wiekowego miśka z podobizną tego poka ^^
Aha, i chyba nie muszę mówić, że byłem w siódmym niebie, jak się dowiedziałem, że w 4 generacji (pokemon diamond/pearl, czyli to, w co się teraz namiętnie zagrywam xP - diamond dla ścisłości ;p ) jest 3 forma togepiego, czyli Togekiss ? Wiem, nazwa głupia, ale sam pok extra, teraz tylko złapać togepi, evoluować go w togetica i użyć shiny stone, że by go przemienić xD Musze mieć tego poka na 100 lvl ^^ Wiem, ze trudne, ale ;>
taaa...mam taką fajną złota okarynke, która wyglądał dokładnie jak okaryna czasu i mogę powiedzieć że fajnie sie na niej gra..Szmajdzik pisze:eee jakiej okarynie ? masz jakąś podręczną ?
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
- master sword
- Goron