No więc.. Jakie DARMOWE MMO byście mi polecili? .. Jestem znudzony i nie wiem co wybrać .
Czekam na propozycje.
Fajne MMO.
Moderator: Moderatorzy
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
My Fantasy. Jest to gra RPG w przeglądarce i szczerze mówiąc nawet wciąga. Wybierasz sobie czy chcesz być wojownikiem czy magiem, dostajesz EXP i zdobywasz wyższe lv, są ciekawe trudne bossy, ciekawy ekwipunek, walki z graczami online, turnieje ( sprawdź kto jest silniejszy )
Screeny:
A to jest adres do My- Fantasy:
My- Fantasy Online- Strona Główna
Screeny:
A to jest adres do My- Fantasy:
My- Fantasy Online- Strona Główna
Kiedyś grałem w Tibie, ale jak doszedłem na main to sie rozczarowałem grą, bo wiele idiotów tam gra i atakują bez powodu. Znam jeszcze 2 MMO, ale w żadne z nich nie grałem:
Mythos (czy jakoś tak) i Dofus (widziałem tylko screeny, fajna grafa).
Mythos (czy jakoś tak) i Dofus (widziałem tylko screeny, fajna grafa).
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."
Tibia... Sweet Jesus. Dajcie spokój. Chodzenie kwadratami. Kolejki w sklepie - żeby się przepchać... musisz sobie wycinać drogę. Dajcie spokój z tą grą
Jedyne, co mi się w niej podoba to rzucanie czarów poprzez wpisywanie formuł zaklęć.
Moim ulubionym, ukochanym MMO jest...
Runescape! Uwielbiam tą grę ze względu na dobrą grafikę, ciekawe questy, realizm typu wypiekanie chleba czy wykuwanie broni. Miodzio! Możecie mnie tam spotkać jako Wertyp46.
www.runescape.com
Jedyne, co mi się w niej podoba to rzucanie czarów poprzez wpisywanie formuł zaklęć.
Moim ulubionym, ukochanym MMO jest...
Runescape! Uwielbiam tą grę ze względu na dobrą grafikę, ciekawe questy, realizm typu wypiekanie chleba czy wykuwanie broni. Miodzio! Możecie mnie tam spotkać jako Wertyp46.
www.runescape.com
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
Wertyp, grasz w runescape'a? ja też ^^
Jakbyś chciał pogadać to pw
i jeszcze, żeby offtopu nie robić w 100%:
Też polecam runescape'a, oprócz tego Flyff(Fly For Fun)
No to krótko o nim napisze:
Jest 8 profesji do wyboru;
Mercenary(rycek, dużo tu do mówienia nie ma)>Blade/Knight(blade szybki, knight silny, może atakować AoE, czyli zbiera 8+ potworów i leje z jakiegoś skilla)
Acrobat;strzela z łuku, walczy yoyem(jak robi się yoyojestera to do 60 lvla z łuku walić, a potem z yoyo.)>Ranger/YoyoJester lub BowJester(dobre itemki = 100% critical)
Ranger- łuczek, a jestera opisałem wyżej...
Asisst- wali z kastetu lub leczy i daje tzw. "buffy"(czary wspomagające[+str,+dex,+sta,+int,+ celnośc itd]) BP- kasteciarz(może robic AoE), RM leczy i daje lepsze buffy od assista; na 80 lvlu może robić AoE(AoE RM to najlepsze AoE w grze)
Magician - mag, wali z czarow - co więcej tłumaczyc...> Psykeeper - ma fajne AoE, czar który zatrzymuje potwory 2x dłużej przy sobie, dzęki czemu może zebrać prawie cały spawn. Psykeeper 1vs1 = satanology; nie rusza sie potwor+ psychic bomb(atak bezżywiołowy)Elementor - AoE- podobne do innych, 1vs1 - podobny do psy, bez satanology, czary żywiołowe.
Gra jest darmowa, ale można dokupić w CashShopie jakieś lepsze itemki.
A i jakby ktoś w to grał to...
"Lvl 54 FS assist need partner lvl 70-73(prefered AoE)" xP
zapomnialem o jednym:
do 15 lvla jest sie vagrantem i zbiera sie Quest itemy na questa na daną postac(merc,mag,acro,ass)
na 60 lvl jest quest na Blade/Knight, Ringmaster/Billposter, Ranger/Jester
Psykeeper/ Elementor
Jakbyś chciał pogadać to pw
i jeszcze, żeby offtopu nie robić w 100%:
Też polecam runescape'a, oprócz tego Flyff(Fly For Fun)
No to krótko o nim napisze:
Jest 8 profesji do wyboru;
Mercenary(rycek, dużo tu do mówienia nie ma)>Blade/Knight(blade szybki, knight silny, może atakować AoE, czyli zbiera 8+ potworów i leje z jakiegoś skilla)
Acrobat;strzela z łuku, walczy yoyem(jak robi się yoyojestera to do 60 lvla z łuku walić, a potem z yoyo.)>Ranger/YoyoJester lub BowJester(dobre itemki = 100% critical)
Ranger- łuczek, a jestera opisałem wyżej...
Asisst- wali z kastetu lub leczy i daje tzw. "buffy"(czary wspomagające[+str,+dex,+sta,+int,+ celnośc itd]) BP- kasteciarz(może robic AoE), RM leczy i daje lepsze buffy od assista; na 80 lvlu może robić AoE(AoE RM to najlepsze AoE w grze)
Magician - mag, wali z czarow - co więcej tłumaczyc...> Psykeeper - ma fajne AoE, czar który zatrzymuje potwory 2x dłużej przy sobie, dzęki czemu może zebrać prawie cały spawn. Psykeeper 1vs1 = satanology; nie rusza sie potwor+ psychic bomb(atak bezżywiołowy)Elementor - AoE- podobne do innych, 1vs1 - podobny do psy, bez satanology, czary żywiołowe.
Gra jest darmowa, ale można dokupić w CashShopie jakieś lepsze itemki.
A i jakby ktoś w to grał to...
"Lvl 54 FS assist need partner lvl 70-73(prefered AoE)" xP
zapomnialem o jednym:
do 15 lvla jest sie vagrantem i zbiera sie Quest itemy na questa na daną postac(merc,mag,acro,ass)
na 60 lvl jest quest na Blade/Knight, Ringmaster/Billposter, Ranger/Jester
Psykeeper/ Elementor