zle cie zrozumialem
A i tak na wii nie mozna ciagle grac.
Lineage 2
Moderator: Moderatorzy
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
No właśnie ja kupowałem tylko Chilly Coda i dostawałem za nie Oriharukon Ore które sprzedawałem po 50k za sztukę. Potem znalazłem kupca, który daje 260k , ale jeszcze nie mogę zamienić owoców na Ori bo coś tam na razie nie przyjmuje. Gdybym nie sprzedawał po 50k to bym miał już 40kk, a jeszcze mam 2k Chilly Coda co daje jakieś 300 Ori biorąc pod uwagę terytorium itd. Mam nadzieję, że mi zamieni bo jak nie to się wkurzę.
Ja zacząłem grac w lineage 2,gram human fighter w przyszłości warlord.Server to graveland.No i oczywiście mam problem ;/
Mam 20 chilly coda,idę zamienic do manor managera.Biorę edit sales wpisuje do sprzedania 20 wybieram do sprzedania na terenie gludio.I co?Pokazuje się Failed trading 20 chilly coda.
Co mogę z tym zrobić, to jakiś bug czy systemowa blokada?
Z góry dzięki za pomoc
Edit: już sobie poradziłem,gram obecnie elfem sztyleciarzem-plains walker.Na razie dopiero 11 lvl
Mam 20 chilly coda,idę zamienic do manor managera.Biorę edit sales wpisuje do sprzedania 20 wybieram do sprzedania na terenie gludio.I co?Pokazuje się Failed trading 20 chilly coda.
Co mogę z tym zrobić, to jakiś bug czy systemowa blokada?
Z góry dzięki za pomoc
Edit: już sobie poradziłem,gram obecnie elfem sztyleciarzem-plains walker.Na razie dopiero 11 lvl
Ostatnio zmieniony 3 listopada 07, 09:02 przez D.O.X., łącznie zmieniany 1 raz.
A ja Wam polecam gre na High Rate ( 100x ) PvP serverze.
www.l2-doa.com
www.l2-doa.com