Bitwa serii Banjo.
Moderator: Moderatorzy
Bitwa serii Banjo.
Jaka jest według was najlepsza gra Banjo.Według mnie chyba Banjo-Tooie chociaż Banjo-Kazooie.Nie daje Banjo-Kazooie Nuts and Bolts ponieważ nie było jeszcze premiery.Wyrażajcie się.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
No litości. Ganon, jaką ty masz w ogóle czelność pojawiać się jeszcze na ZC? Przecież ta strona jest brzydka i niedobra. Byłaby znacznie lepsza, gdybyś był tu redaktorem, nieprawdaż? Do tego lubisz nazywać niektórych użytkowników ciotami i bezwstydnie używać avatarów innych. Rada ode mnie - wynoś się lepiej na swój koffany brokacik, bo tam bardziej pasujesz.
Przepraszam za ten post, ale nie mogłem się powstrzymać. Nie znoszę takiej bezwstydnej ignorancji...
Przepraszam za ten post, ale nie mogłem się powstrzymać. Nie znoszę takiej bezwstydnej ignorancji...
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Masz racje Ali najlepiej przenieść te dyskusje do innego tematu..
A co do tematu to już jest temat dot. Banjo i w nim należy się wypowiadać odnośnie tej serii.
A co do tematu to już jest temat dot. Banjo i w nim należy się wypowiadać odnośnie tej serii.
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 09, 22:01 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟