Pobiegaj ze spluwą pozabijaj i wróc do domu (dla anty fanów)
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zero pisze:Kolejny idiotyczny temat...
Ale nie tak bardzo jak tytuł tematu. Tym samym mamy 2 tematy o GTA - proponuję trzeci - dla "trochę-anty fanów".
Jak tam fani DS'a?

http://www.neogo.pl/newsy/16698

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Gry 18+ w ogóle słabo się sprzedają na NDS czy na Wii

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Ale nazwa tematu.Najpierw myślałem że to znowu temat o jakiejś po pierdółce typu Kingdom Hearts a tu proszę.Mnie się GTA średnio podoba.Zagrałem w GTA III,VC,SA,GTA oraz w GTA IV.Ogólnie nie jestem "ANTY FANEM" jak to ujął autor tematu ale czasami zagram w GTA.To tyle!! 

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
-
- Zora
Hę, co...? XD
(Nie jestem fanką KH. Ale nie umiem zrozumieć, jak można porównać taki tytuł tematu do tej właśnie serii)
Jak jeden chłopak z mojej klasy zobaczył, że mam DSa, pierwsze, o co spytał, to czy mam GTA: CW...
Nie lubię tej serii, nie podobają mi się w ogóle strzelanki, bo nie podoba mi się zabijanie ludzi. Ale każdy ma inny gust, więc nie bedę ludzi przekonywać, że GTA jest złe. Bo nie uważam, że jest "złe". Ale granie w to TYLKO dla zabijania ludzi (no bo raczej te gry mają swoje fabuły, prawda?) jest wg mnie głupie.
(Nie jestem fanką KH. Ale nie umiem zrozumieć, jak można porównać taki tytuł tematu do tej właśnie serii)
Jak jeden chłopak z mojej klasy zobaczył, że mam DSa, pierwsze, o co spytał, to czy mam GTA: CW...
Nie lubię tej serii, nie podobają mi się w ogóle strzelanki, bo nie podoba mi się zabijanie ludzi. Ale każdy ma inny gust, więc nie bedę ludzi przekonywać, że GTA jest złe. Bo nie uważam, że jest "złe". Ale granie w to TYLKO dla zabijania ludzi (no bo raczej te gry mają swoje fabuły, prawda?) jest wg mnie głupie.
Kruppol pisze:Amadis, niech on poczeka aż tu wejdzie Wond!
Nie chodziło ci przypadkiem o Deedlith?

amadis pisze:Wondercrow napisał/a:
(no bo raczej te gry mają swoje fabuły, prawda?)
Mają, mają i są przeważnie na dość wysokim poziomie.
To fakt, ale czasem zdarzają się w nich po prostu monstrualne głupoty - vide skok z samolotu do samolotu w San Andreas...
Kiedyś całkiem lubiłem GTA, ale ostatnio mi się ta seria raczej znudziła. Jakoś w ogóle nie chce mi się grać w czwórkę, chociaż może CW sobie sprawię, jak będę miał DSa. Zobaczym

~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~