Chrono Trigger
Moderator: Moderatorzy
Chrono Trigger
Cześć. To znowu ja. Chciałem abyście się wypowiadali na temat tej gry RPG. Ja jeszcze niestety nie grałem w to cacko ale próbuję ją jakoś dorwać. Nie dam ankiety. To zmotywuje do pisania postów.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 10, 17:08 przez ganon, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
J.w. Bardzo dobra gra. Szczególnie muzyka i klimat. Jeśli lubisz rpg'i - pozycja obowiązkowa.
http://www.youtube.com/watch?v=__G-Pv9xRNo
http://www.youtube.com/watch?v=__G-Pv9xRNo
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Nie grałam w Chrona ale mam zamiar. Nie wiem czy system walki i expienia się jakoś szczególnie różni od standardowych RPG ale mam takie jedno pytanie - czy lvl'owanie w tej grze przebiega w sposób "naturalny" czy trzeba się zatrzymywać w czasie gry, żeby na siłę bić mobki i wbijać lvl'e? Bo ja szczególnie w RPG'ach nie lubie, kiedy człowiek sobie gra gra gra a tu nagle wyskoczy ci Boss co ma 2 razy większy lvl od ciebie i trzeba tłuc potworki, żeby nadrobić do niego straty
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Bardzo świetna gra, jedna z moich najlepszych gier na SNES'a, na NDS nie grałem jeszcze. Mary, w sumie nie bardzo wiem o co Ci chodzi z tymi level'ami, Powiem Ci tyle, że nie jest tak jak w każdym Final Fantasy, mowa od I do IX, bo w resztę nie grałem, raczej bossy są liniowi, znaczy jak idziesz z fabułą normalnie do przodu, to raczej nie będziesz miała problemu z bossami i nie będzie potrzeba zatrzymania się .
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Mary chodzilo o to -
Model wyjasnienia nr 1 - idziemy przez dungeon i walczymy normalnie ze stworkami i o boss, pokonuje nas 3 ruchami no i chcac nie chcac wracamy do dungeona by podrasowac postacie
Model wyjasnienia nr 2 - idziemy przez dungeon i walczymy normalnie ze stworkami i o boss, walczymy na rowni (lv jego i nasz przez tworcow jest dopasowany) i bez ceregieli pokonujemy go i idziemy dalej
Ja jeszcze w Chrono nie gralem, ale tez zamiezam, zapewne zaczne od pierwszej produkcju, tulko znajde jakas liste w czym wujek google lub ciocia wiki poratuja
Model wyjasnienia nr 1 - idziemy przez dungeon i walczymy normalnie ze stworkami i o boss, pokonuje nas 3 ruchami no i chcac nie chcac wracamy do dungeona by podrasowac postacie
Model wyjasnienia nr 2 - idziemy przez dungeon i walczymy normalnie ze stworkami i o boss, walczymy na rowni (lv jego i nasz przez tworcow jest dopasowany) i bez ceregieli pokonujemy go i idziemy dalej
Ja jeszcze w Chrono nie gralem, ale tez zamiezam, zapewne zaczne od pierwszej produkcju, tulko znajde jakas liste w czym wujek google lub ciocia wiki poratuja
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Trzeba, chyba że chcesz mieć problemy z późniejszą częścią gry (i to jeszcze jak grasz pierwszy raz).
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟