Najlepsza gra party na Wii

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Najlepsza gra party na Wii

Postautor: ganon » 10 października 10, 11:17

Nintendo Wii to konsola dla imprezowiczów.Oczywiście znajdą się też tytuły dla hardkorowców jak np.:SMG2,TLOZ TP albo Metroid ale jest to głównie konsola na imprezy.Tych gier z tego gatunku na Wii wyszło od groma a moim zdaniem królem gatunku party na Wii jest...MARIO AND SONIC AT THE OLYMPIC GAMES.Milion mini-gierek,możliwość gry w 4 i znane postacie z Nintendo i Sega jak choćby Sonic,Mario,Knucles i wiele innych ikon tych dwóch firm.Więc mam do was pytanie.Jaka jest dla was najlepsza gra party na Wii???
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 10 października 10, 14:17

Tetris party deluxe. Nie wiem czy to najlepsza gra ale jest świetna. Można się bawić i bawić. Jeżeli ktoś oczywiście lubi klocki Pajitnova :)
Tak trochę offtopując. Widzieliście co zrobiło sony... widziałem reklamę jakiegoś gadżetu do PS3. Coś na kształt Wiilota. Przeprosili się z "zabawą" z wii na koszt swojej grafiki. Chyba w końcu zrozumieli wyższość Wii nad PS3
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 10 października 10, 14:24

nokash pisze:Tak trochę offtopując. Widzieliście co zrobiło sony... widziałem reklamę jakiegoś gadżetu do PS3. Coś na kształt Wiilota. Przeprosili się z "zabawą" z wii na koszt swojej grafiki.

PS3 move- tak samo, jak M$ wydaje Kinecta :).
Tylko, że move z ps3 działa na nieco innej zasadzie niż Wiimote.

Awatar użytkownika
piotrek94
Zora
Zora

Postautor: piotrek94 » 10 października 10, 20:44

:off: OK działa inaczej (zamiast kamery w WiiM mamy ją spadającą z telewizora, a zamiast sensor bara mamy fajną żaróweczkę) ale w efekcie wychodzi to samo (nawet Derek z CGR HD mówi grając w Sports Champions że czuje się jakby grał w WiiSportsResort) :off:

WiiSportsResort nie ma sobie równych 10/10 ma wszystko czego wymagasz od tego typu gry
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 11 października 10, 19:25

ganon pisze:Oczywiście znajdą się też tytuły dla hardkorowców jak np.:SMG2,TLOZ TP albo Metroid

Hahahah!! Rzeczywiście cholerny hardcore xD! Nie mogłeś wymienić Dead Space czy No More Heroes (1,2), tylko Mariem strzelasz. No okej powiedzmy że Other: M jast całkiem coro'wy ale Zelda TP... No... Nie za zbyt : | (Poker Face)

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 11 października 10, 21:25

coś na temat dorzucę dla odmiany:
zaskoczeniem dla mnie było jak wielką popularnością na moim wii zaczął cieszyć się just dance (na dniach zresztą wychodzi już część druga)

Awatar użytkownika
piotrek94
Zora
Zora

Postautor: piotrek94 » 11 października 10, 22:06

ja świetnie się bawiłem z kumplem przy mario karcie wii gdy na dwóch przez neta wymiataliśmy, nie zapomnę jak z typiarą co miała ranking ponad 9000 wygraliśmy, zaczęliśmy wrzeszczeć i przybijać piątki z radości
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 12 października 10, 08:08

Toon pisze:Hahahah!! Rzeczywiście cholerny hardcore xD! Nie mogłeś wymienić Dead Space czy No More Heroes (1,2), tylko Mariem strzelasz. No okej powiedzmy że Other: M jast całkiem coro'wy ale Zelda TP... No... Nie za zbyt : | (Poker Face)

Ja bym znał te tytuły co napisałeś to bym je prawdopodobnie wymienił.A co do tematu zapomniałem jeszcze o następcy At the Olympic Games o At the Olympic Winter Games chociaż muszę przyznać że 1 część była lepsza.Wypada jeszcze napisać o SSBB czy Wii Sports bo to w końcu jednak na nich ludzie będą grać na imprezach a zwłaszcza w Wii Sports. :)
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Wróć do „Gry”