cRPG
Moderator: Moderatorzy
cRPG
Znaczy się takie z rzutem izometrycznym, druzyną, zazwyczaj mechaniką DnD.... Np. Baldur's gate (klasyk), Baldur's Gate 2 (rozbudowana sieć side qestów), Torment (mój faworit: pokręcony swiat i unikalny klimacik), Icewind, te rzeczy... Zapraszam do wypowiedzi (czy się grało, w co sie grało, jak się grało itp.)
a jakby wonsz boa zjadl pajonka to pajonk by ugryzl wonsza od wnentrza ?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No wiec tak: grałem w baldurs gate ale krótko, grałem w neverwinter nights gdzies do polowy ale potem byl formacik zapomnialem zgrac savy i takie tam. Ostatnio zacząłem arcanum ale po kolejnym formacie ( nie śmiejcie sie ze czesto robie formaty ale ze sprzetam mam takie problemy ze hoho ) nie chce mi sie juz go instalowac bo gram na razie tylko na konsolach. Jeszcze gralem w fallouty 1 i 2 ale zawsze nadchodzily kolejne formaciki i nie chcialo mi sie od nowa zaczynac ( początek z 2 znam na pamiec chyba ) i fallout tactics jeszcze byl ale to tak strategia raczej ( tez nie przeszedlem przez formaty )
Co jest kurde?
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Od razu mówię, że nie lubię gier z grafiką jak diablo itd. Wogóle nie mam ochoty w to grać. Neverwinter Nights przeszedłem oraz dodatek Shadows of Unretinde. Niestety drugiego dodatku (Hordes of the Underdark) nie udało mi się jeszcze dorwać. Dungeon Siege - fajne gierki, mają coś takiego fajnego w walce że się nie nudzi. Summoner - grał w to ktoś? Naprawdę niezła gierka. Star Wars Knights of the Old Republic - naprawdę niezłe, fajowa walka (te miecze świetlne... ). Sudeki - super gra, warta kupna. Ale wciąż uważam że najlepsze jest... no co?
LINEAGE II! ! !
LINEAGE II! ! !
ja ogólnie nie lubie RPG'ów , wole strategie (Warcraft 3 TFT , Worms ) , ale
grałem w : diablo 2 LoD (mam orginał) , ale coś mi klimat, grafa i muza nie przypadły i skończyłem gre na drugim akcie Potem w Neverwinter Nights , ale też szybko rzuciłem
I też w jakiegoś StarWarsa ale też krótko :mrgreen:
grałem w : diablo 2 LoD (mam orginał) , ale coś mi klimat, grafa i muza nie przypadły i skończyłem gre na drugim akcie Potem w Neverwinter Nights , ale też szybko rzuciłem
I też w jakiegoś StarWarsa ale też krótko :mrgreen: