Chrno cos sie tak oburzył uspokoj twarz

W duzej mierze masz racje,wiesz o co biega w swiecie konsol.Popatrz na to z innej strony nie wierze zeby ludzie tworzac konsole PS3 nie mieli zadnych planow by stworzyc jakolwiek gre.Plany zajmuja sporo czasu by stworzyc gre i one maja duzy wplyw na całokształt gry.Mogły wyjsc duzo wczesniej natomisat na wykonanie pozostaje duzo mniej czasu jarzysz o co mi biega

4.5 miecha rynek konsol idzie do przodu ogoolnie razem znia technika itp,takze napewno Sony nie wyda np: 5 gier i to same kmioty pomysl przeciez w ten sposob od razu Sony bedzie mialo minusa jak niewiem co i to na samym poczatku.Pewne jest ze przesadzile z tym ze od razu po 4.5miecha spece stworza gre na PS ktora wycisnie wszystkie soki z nowego Next Gena,ale napewno zdarzy im sie jakies gry warte uwagi.Zreszta PS w sprawie gier nie zawiodł nigdy swoich fanow np taki PSX wypuscil na sam poczatek mase dobrych tytołow,PS2 rowniez tego dokonał wiec dlaczego PS3 nie mial by tego dokonac
Kolejno gdzie ja napisałem ze chce kupic PS3

Fakt cenie bardzo Playstation nie bardziej jednak od Nintendo

Big N jest na pierwszym miejscu i czekam juz bardziej na Revo

choc i tak na poczatku nie kupie zadnej z nowych next genow poczekam az ich cena spadnie znacznie czyli za jakies dwa lata po premierze wtedy pomysle o Revo

Poki co jak wyjda nowe next geny to kupie se wtedy GC albo PS2,bardziej jednka przymierzam sie do GC ze wzgledu na Zelde TP

i pogram w mase tytułów ktorych przedtem nie miałem okazji poszpilac

Co do Revo ze wzgledu na nowatorskie pomysly napewno bedzie w czołówce,czekam z niecierpliwoscia na moment w ktorym to Nintendo przebije sprzedaz konsol PS3 i zyska wieksza popularnosc niz PS3 i X to bylbym powrot do starych czasow jeszcze jak to bylo za czasow gdy na rynku rządził Snes

Oby sie tak stało