Seria Metal Gear Solid

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
pablo_jar
Goron
Goron

Postautor: pablo_jar » 20 czerwca 09, 22:43

MasterLink, obydwie aukcje to ten sam koleś! :shock: Te MGS'y zafoliowane to chyba mu za szafę wpadły, po latach przypomniał sobie i wyciągnał je :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 20 czerwca 09, 23:24

Rzeczywiście to ten sam - tylko zrobił przecenę MGS: Twin Snakes z 799 zł na 399 zł. buhahaha!
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 21 czerwca 09, 08:59

Czemu takie drogie? Zabytki?
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 21 czerwca 09, 13:57

Nie. Koleś najwyraźniej coś brał kiedy ustalał te ceny, brak słów hahahaha : D
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
pablo_jar
Goron
Goron

Postautor: pablo_jar » 21 czerwca 09, 14:42

Chyba chodzi o to, że są zafoliowane i w ogóle "cacy, nówki funkiel", a po za tym może też coś brał jak napisał MasterLink :wink: Kto go tam wie, może zgrzał folię na pudełkach jakąś maszynką do robienia tego... :wink: Ale to tylko joke oczywiście.
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 21 czerwca 09, 14:51

Nawet jeśli zafoliowane to nie za taką cenę.

Co innego jeśli to Premium Pack który posiada różne dodatki tak jak tu:
http://www.allegro.pl/item615673194_met ... e_jpn.html
Obrazek

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 21 czerwca 09, 15:24

MasterLink pisze:Tylko że scena o którą mi chodzi jest wrzucona w 30 min filmik w którym jest masa spoilerów i to takich konkretnych.

ale jak sie da to wyszukac jakos, to i tak to poprosze. I tak czytalam streszczenie fabuly w PSXie( nic nie rozumiejac, lol), ale tam pewne rzeczy byly po lebkach opisane.
Zero pisze:Dziewczyna będąca fanką MGSa?! Chyba właśnie się zakochałem~!

Prosze bardzo :oops: XD
Jak juz mowilam, MGS to pomieszanie debilizmu z geniuszem i temu warto w niego zagrac.
Nigdzie nie ma tak kuriozalnych, a przy tym wzruszajacych czy wywolujacych inne silne odczucia postaci.
Chyba, ze ktos nie trawi japonskiej glupoty i chce wszystko na serio, to niech sobie odpusci lepiej (badz przewija filmiki) ^^
A foliowane gry za kupe kasy to idiotyzm. Nawet zagrac nie mozna, bo jak odfoliujesz, to .. coz, wlasnie (jeszcze bardziej) wywaliles kase w bloto.
Nie rozumiem ludzi, ktorzy zbieraja gry zafoliowane O_O Figurki to jeszcze, ale gry??

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 25 czerwca 09, 01:34

Tak na inny temat - czy tylko mi pojawiająca się w tym filmie blondynka przypomina Evę? xD
http://www.joemonster.org/filmy/10029/Z ... ne_pytanie
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 25 czerwca 09, 23:02

Nie wiem mi jej nie przypomina :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 30 czerwca 09, 00:57

Niegdyś u kumpla udało mi się zagrać w jedną część (chyba w jedynkę) i zaciekawił mnie fakt używania przez Snake'a dość odjechanego ekwipunku - bandana zapewniająca niewidzialność, nieskończoną amunicję... :shock: mała bania! a wtapiając w nieśmiertelnego węża na nokii do dziś krzyczę: Snake! snake...!
i jeszcze mała dygresyjka fana serii AA:
Wertyp pisze:W pierwszych trzech częściach widać wyraźnie, że coś między Phoenixem a jego asystentką Mayą iskrzy

prawdę mówiąc to gó...zik widać. To, że Wright kilka razy ją wybronił i raz uratował o niczym nie świadczy i pozostaje ona wyłącznie jego (dość męczącą) asystentką. to już Phoenix i Iris bardziej mieli się ku sobie...
sry za offtopa (może ktoś zrobi temat o AA? :roll: )

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 30 czerwca 09, 19:24

Cóż, mi się wydawało że jakąś lekką chemię można było wyczuć :P
Tak czy inaczej takie porzucenie postaci jest karygodne po prostu.
Jeśli chodzi o temat o Ace Attorney to jestem jak najbardziej za, sam bym założył... Ale mi się nie chce xD Może kiedyś ;)

Karn pisze:bandana zapewniająca niewidzialność, nieskończoną amunicję...

Lol... Słyszałem że można znaleźć Stealth Camo, który zapewnia niewidzialność, ale o takich jajach pierwsze słyszę xD Może to jakieś bonusy po przejściu gry. Albo cheaty xD Nie wiem, ukończyłem jedynkę tylko raz ;)
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 30 czerwca 09, 19:34

Stealth Camo dostajesz po przejściu gry (Zakończenie z Otakonem).
Bandana dostajesz po przejściu gry (Zakończenie z Meryl).
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 2 lipca 09, 12:15

Cześć.Wczoraj kupiłem swoją pierwszą grę z serii Metal Gear Solid a mianowicie Metal Gear Solid 3 Snake Eater.
Link do aukcji gdzie ją kupiłem.
METAL GEAR SOLID 3 SNAKE EATER
Ten kto grał w tę grę i wie o niej bardzo dużo niech napisze w tym temacie co o niej uważa.
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 2 lipca 09, 18:41

ganon pisze:Ten kto grał w tę grę i wie o niej bardzo dużo niech napisze w tym temacie co o niej uważa.

No dobra chłopaki, mamy polecenie od przełożonego. Piszmy!
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 2 lipca 09, 18:57

Prawie ½ tego tematu to posty o MGS3...
Obrazek

Wróć do „Gry”