Seria Metal Gear Solid
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Rzeczywiście to ten sam - tylko zrobił przecenę MGS: Twin Snakes z 799 zł na 399 zł. buhahaha!
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nie. Koleś najwyraźniej coś brał kiedy ustalał te ceny, brak słów hahahaha : D
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nawet jeśli zafoliowane to nie za taką cenę.
Co innego jeśli to Premium Pack który posiada różne dodatki tak jak tu:
http://www.allegro.pl/item615673194_met ... e_jpn.html
Co innego jeśli to Premium Pack który posiada różne dodatki tak jak tu:
http://www.allegro.pl/item615673194_met ... e_jpn.html
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
MasterLink pisze:Tylko że scena o którą mi chodzi jest wrzucona w 30 min filmik w którym jest masa spoilerów i to takich konkretnych.
ale jak sie da to wyszukac jakos, to i tak to poprosze. I tak czytalam streszczenie fabuly w PSXie( nic nie rozumiejac, lol), ale tam pewne rzeczy byly po lebkach opisane.
Zero pisze:Dziewczyna będąca fanką MGSa?! Chyba właśnie się zakochałem~!
Prosze bardzo XD
Jak juz mowilam, MGS to pomieszanie debilizmu z geniuszem i temu warto w niego zagrac.
Nigdzie nie ma tak kuriozalnych, a przy tym wzruszajacych czy wywolujacych inne silne odczucia postaci.
Chyba, ze ktos nie trawi japonskiej glupoty i chce wszystko na serio, to niech sobie odpusci lepiej (badz przewija filmiki) ^^
A foliowane gry za kupe kasy to idiotyzm. Nawet zagrac nie mozna, bo jak odfoliujesz, to .. coz, wlasnie (jeszcze bardziej) wywaliles kase w bloto.
Nie rozumiem ludzi, ktorzy zbieraja gry zafoliowane O_O Figurki to jeszcze, ale gry??
Tak na inny temat - czy tylko mi pojawiająca się w tym filmie blondynka przypomina Evę? xD
http://www.joemonster.org/filmy/10029/Z ... ne_pytanie
http://www.joemonster.org/filmy/10029/Z ... ne_pytanie
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Niegdyś u kumpla udało mi się zagrać w jedną część (chyba w jedynkę) i zaciekawił mnie fakt używania przez Snake'a dość odjechanego ekwipunku - bandana zapewniająca niewidzialność, nieskończoną amunicję... mała bania! a wtapiając w nieśmiertelnego węża na nokii do dziś krzyczę: Snake! snake...!
i jeszcze mała dygresyjka fana serii AA:
prawdę mówiąc to gó...zik widać. To, że Wright kilka razy ją wybronił i raz uratował o niczym nie świadczy i pozostaje ona wyłącznie jego (dość męczącą) asystentką. to już Phoenix i Iris bardziej mieli się ku sobie...
sry za offtopa (może ktoś zrobi temat o AA? )
i jeszcze mała dygresyjka fana serii AA:
Wertyp pisze:W pierwszych trzech częściach widać wyraźnie, że coś między Phoenixem a jego asystentką Mayą iskrzy
prawdę mówiąc to gó...zik widać. To, że Wright kilka razy ją wybronił i raz uratował o niczym nie świadczy i pozostaje ona wyłącznie jego (dość męczącą) asystentką. to już Phoenix i Iris bardziej mieli się ku sobie...
sry za offtopa (może ktoś zrobi temat o AA? )
Cóż, mi się wydawało że jakąś lekką chemię można było wyczuć
Tak czy inaczej takie porzucenie postaci jest karygodne po prostu.
Jeśli chodzi o temat o Ace Attorney to jestem jak najbardziej za, sam bym założył... Ale mi się nie chce xD Może kiedyś
Lol... Słyszałem że można znaleźć Stealth Camo, który zapewnia niewidzialność, ale o takich jajach pierwsze słyszę xD Może to jakieś bonusy po przejściu gry. Albo cheaty xD Nie wiem, ukończyłem jedynkę tylko raz
Tak czy inaczej takie porzucenie postaci jest karygodne po prostu.
Jeśli chodzi o temat o Ace Attorney to jestem jak najbardziej za, sam bym założył... Ale mi się nie chce xD Może kiedyś
Karn pisze:bandana zapewniająca niewidzialność, nieskończoną amunicję...
Lol... Słyszałem że można znaleźć Stealth Camo, który zapewnia niewidzialność, ale o takich jajach pierwsze słyszę xD Może to jakieś bonusy po przejściu gry. Albo cheaty xD Nie wiem, ukończyłem jedynkę tylko raz
~Burn the land and boil the sea
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Stealth Camo dostajesz po przejściu gry (Zakończenie z Otakonem).
Bandana dostajesz po przejściu gry (Zakończenie z Meryl).
Bandana dostajesz po przejściu gry (Zakończenie z Meryl).
Cześć.Wczoraj kupiłem swoją pierwszą grę z serii Metal Gear Solid a mianowicie Metal Gear Solid 3 Snake Eater.
Link do aukcji gdzie ją kupiłem.
METAL GEAR SOLID 3 SNAKE EATER
Ten kto grał w tę grę i wie o niej bardzo dużo niech napisze w tym temacie co o niej uważa.
Link do aukcji gdzie ją kupiłem.
METAL GEAR SOLID 3 SNAKE EATER
Ten kto grał w tę grę i wie o niej bardzo dużo niech napisze w tym temacie co o niej uważa.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie: