Zlap je wszystkie*.............x3 *ekskluziwy na GC

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 9 marca 09, 17:06

MasterLink pisze:
Deedlith_Anthy pisze:ale porzadny czy taki na odwal sie, zeby bylo?

To raczej multi jest w tej grze na siłę - bo do tego trzeba GBA.

A to ok, myslalam, ze jest na odwrot ;)
Limited lepsze, ale z drugiej strony...Colector's edition tez ma OoT. Co prawda bez MQ, ale ja i tak wole oryginal :)
Chociaz krowy w Jabu-Jabu byly....niezle. Pokrecone i chore ;)
Star Fox.... nawet bym zagrala, ale obawiam sie, ze za dziecinne to dla mnie, i chyba nie moj gatunek.

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 9 marca 09, 17:47

Deedlith_Anthy pisze:Star Fox.... nawet bym zagrala, ale obawiam sie, ze za dziecinne to dla mnie, i chyba nie moj gatunek.

Star Fox miał to do siebie, że nigdy nie był taki dziecinny, jak mógłby się wydawać. Fabuła Assault, jak na opowiastkę o inwazji kosmicznych robali, trzyma całkiem niezły poziom (choć parę banałów jest) Polecam najpierw zapoznać się z wersją na N64, która jest dobrym wprowadzeniem w uniwersum SF.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 9 marca 09, 18:50

No wlasnie...ani gatunkowo mi nie podchodzi, ani fabularnie raczej tez nie.Nawet, jesli fabula bedzie dobra, to nie na tyle wybitna, zeby tylko dla niej grac.
I jestem uprzedzona do antropomorficznych postaci, cos musi byc naprawde dobre, zebym zniosla taka stylistyke....

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 9 marca 09, 22:24

Cóż, na siłę cię przecież nie będę namawiać :) Polecam jednak spróbować chociażby SF64, jak już wspominałem, coby sprawdzić, z czym się to je.
Przypomniał mi się kolejny exclusive, a nawet dwa - Star Wars: Rogue Squadron 2 i 3.
Nie wiem, jak jest u ciebie z Gwiezdnymi Wojnami, ja w każdym razie je uwielbiam (poza nową trylogią - słaaabo), a w pierwszą część RS dłuuugo zagrywałem się na kompie z kumplem. Pamiętam te nieziemskie akcje...
Kumpel: "Uważaj, dwóch z prawej"
Ja: (głosem zawodowego pilota) "Widzę"
Gdy usłyszałem sam siebie, jakim tonem to powiedziałem, prawie udusiłem się ze śmiechu. Ta gra potrafiła totalnie oderwać od rzeczywistości xD

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 10 marca 09, 18:19

O tak, Rogue Squadron na N64 miotło :).

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 10 marca 09, 19:57

Moj tata chce sprawdzic to z Gwiezdnych Wojen, ja tez chetnie, bo nic do tej serii nie mam :D
Wertyp, ja tez mam podobne odchyly...tylko inne, jak za duzo pogram, to mi sie rzeczywistosci mieszaja :D

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 10 marca 09, 22:34

Wertyp, ja tez mam podobne odchyly...tylko inne, jak za duzo pogram, to mi sie rzeczywistosci mieszaja :D

Pamiętam, jak w czasie, gdy byłem opętany przez serię Phoenix Wright, na lekcji angielskiego koleżanka rozwiązywała przykład na tablicy, i pomyliła się. Nauczyciel zwrócił się do klasy i spytał "Are there any objections?"
Naprawdę cudem powstrzymałem się przed wstaniem, wskazaniem palcem na tablicę i wrzaśnięciem "OBJECTION!" xD

Wracając do gier GC-only, przypomniał mi się jeszcze Pikmin (który podobno potrafi niesamowicie wciągnąć) i bongosowe gry z Donkey Kongiem :D

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 22 marca 09, 14:05

Obydwa Pikminy to absolutne must-have'y.
To samo tyczy się wyżej wspomnianych:
-Eternal Darkness:Sanity's Requiem
-Starfox Adventures(który dużo czerpie z OoT)
-Luigi's Mansion (HIT,klimat,HIT).
Śmierć zabija.

Wróć do „Gry”