Lineage 2
Moderator: Moderatorzy
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
jeśli chcecie zagrać na darmowym serwerze to wejdźcie na www.l2extreme.com i zarejestrujcie się na forum pamiętajcie że najlepiej mieć mejla w o2 bo ja na wp musialem dlugo czekac i itak niedostałem ale niewiem jak to jest na innych pocztach. w kazdym bądź razie na o2 mi doszedł mail aktywacyjny i może to troche potrwać...może nawet dostaniecie go na następny dzień. Po zarejstrowaniu się na forum kliknijcie w game CP i stwurzcie konto do gry. wtedy znowy trzeba czekać na maila. potem trzeba sciągnąć loader ze strony. po włączeniu gry nalezy poczekać aż się zupdatuje a dopiero potem zrobić updatea z serwera l2extreme. potem już można grać.
PS. a jaką postacią i jaki nick może cie znajde.
[ Dodano: Pon 26 Gru, 2005 ]
Razem z macio94 założyliśmy klan TriforcePL wchodzic do gry na serwer Tempest i sie przyłączać..............możemy się kręcić czasem przy elven village
[ Dodano: Wto 27 Gru, 2005 ]
przydało by sie żeby wszyscy członkowie klanu mieli w nicku na końcu PL tak jak np ja KaczorPL i macio94PL
PS. a jaką postacią i jaki nick może cie znajde.
[ Dodano: Pon 26 Gru, 2005 ]
Razem z macio94 założyliśmy klan TriforcePL wchodzic do gry na serwer Tempest i sie przyłączać..............możemy się kręcić czasem przy elven village
[ Dodano: Wto 27 Gru, 2005 ]
przydało by sie żeby wszyscy członkowie klanu mieli w nicku na końcu PL tak jak np ja KaczorPL i macio94PL
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
ja robie postepy :mrgreen: :mrgreen: mój wilk Kajtek ma już 17lvl a mi sie dobrze narazie powodzi zbieram teraz na sword of revolutions mam narrazie połowe potrzebnej kasy ale wiel kasy mam zamrożonej w ekwipunku kturego nieuzywam. w najblizszym czasie zamierzam isc zobaczyc antharasa chociarz qwiem ze zgine. ohunga sorry ze to tak dlugo trwa ale postaram sie jak najszybciej wpaść do elven village.
ZACHĘCAM DO GRANIA I PRZYŁĄCZANIA SIĘ DO KLANU!!
ZACHĘCAM DO GRANIA I PRZYŁĄCZANIA SIĘ DO KLANU!!
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: