Rayman
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Dla mnie juz ta jest lepsza niż tamta świątynia (bo to była świątynia) ze śliwką. Jeszcze nie lubie: Zatoki Wielorybów, rundy, gdzie na końcu wlaczy sie z opętanym Clarckiem przez piratów i często sie wkurzam na Moczary Przebydzenia, bo podczas przejażdżki często pirania mnie łapały (to ta runda z Ssssamem).
A najbardziej lubie wszystkie świątynie (oprócz tam tej ze śliwką), rundę gdzie zdobywa sie ostatnią maskę, Wronie Gniazdo, Tron Mocy, lubie jeszcze lecieć na beczce.
A najbardziej lubie wszystkie świątynie (oprócz tam tej ze śliwką), rundę gdzie zdobywa sie ostatnią maskę, Wronie Gniazdo, Tron Mocy, lubie jeszcze lecieć na beczce.
A nie bo Razor! :twisted: Bo oryginalnie po Francusku .A ja kiedyś jak nie umiałem prawie w nic grać to miałem problem z tym levelem ze śliwką...mnie najbardziej wnerwiał jak i dziś ostatni Boss a konkretniej moment gdzie musisz latać na pocisku...brr...to już Demon Reflux(Ja tak go nazywam) w Raymanie 3 był łatwiejszy.