Seria Metal Gear Solid
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ile osob z was grało w MGS'a na PSX'a
Ja kiedys bylem dobry w niego w przechodzeniu na czas.Kiedys byla taka gazeta w PlayerStation i tam byly pod koniec jak bylo podsumowanie najlepszych wynikow.
W mgs'a bym mial 3 miejsce jakbym wyslal swoje wyniki i tak przez przypadek niestety gdzies mi sie zgubily i nie wysalalem a szkoda bym moze jakois nagrode dostal bo to bylo koncowe podsumowanie najlepszych wynikow w MGS'a na PSX'a w Polsce ach szkoda
Inne mgsy juz mnie tak nie wciagly jak jedynka no moze w trojke popykalem dluzej,choc i tak wporownaniu do jedynki tomalo gralem w 3 Jedynke przeszlem chyba z 8 razy na najtrudniejszym poziomie
Ja kiedys bylem dobry w niego w przechodzeniu na czas.Kiedys byla taka gazeta w PlayerStation i tam byly pod koniec jak bylo podsumowanie najlepszych wynikow.
W mgs'a bym mial 3 miejsce jakbym wyslal swoje wyniki i tak przez przypadek niestety gdzies mi sie zgubily i nie wysalalem a szkoda bym moze jakois nagrode dostal bo to bylo koncowe podsumowanie najlepszych wynikow w MGS'a na PSX'a w Polsce ach szkoda
Inne mgsy juz mnie tak nie wciagly jak jedynka no moze w trojke popykalem dluzej,choc i tak wporownaniu do jedynki tomalo gralem w 3 Jedynke przeszlem chyba z 8 razy na najtrudniejszym poziomie
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
ja na PSX'ie grałem w MGS'a to było pierwsze zapoznanie się z tym tytułem i jak miłość od pierwszego wejrzenia ja na PSX'ie przeszłem z 6 razy na najtrudniejszym ale ja miałem jeszcze liepiej kto przeszedł MGS'a na PSX'a i to w 5 różnych wersjach językowych-angielski,niemiecki,francuski,japoński i chińskito jest Hardcore :twisted: a na GaCka na najtrudniejszym przeszłem 14 razy pod rząd i nadal jest dal mnie niesamowity co bym chciał żeby przyszłoz trójki do jedynki to CQC dopiero by się świetnie grało świetnie już jest świetnie ale by było jeszcze lepiej
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Chrno to sie nazywa Hardcoore 5 wersji jezykowych podziel sie wrazeniami LOL napisz cuz wiecej jak to bylo przy wersji franc>>
Ja przeszlem jedynie po ang i jap,przy tej drugiej sporo sie usmailem bo wlsanie ten MGS w wersji po jap byl pierwszym moim mgs'em,przeszlem go chyba z 3 razy(3*normal) w tej wersji i staralem sie zrozumiec cuz ztych krzakow co oni gadali,troche lipnie to szlo,ale byl ubaw jak gadali przez kodeka normalnie padalem ze smiechu.Przy ang wersji juz sie porzadnie wzialem za MGS'a i calkiem niezle mi to szlo
Ja przeszlem jedynie po ang i jap,przy tej drugiej sporo sie usmailem bo wlsanie ten MGS w wersji po jap byl pierwszym moim mgs'em,przeszlem go chyba z 3 razy(3*normal) w tej wersji i staralem sie zrozumiec cuz ztych krzakow co oni gadali,troche lipnie to szlo,ale byl ubaw jak gadali przez kodeka normalnie padalem ze smiechu.Przy ang wersji juz sie porzadnie wzialem za MGS'a i calkiem niezle mi to szlo
chłopie głowa mała normalnie naprawde Hardcore ja wtedy jeszcze miałem 8 lat to normalnie z francuzem miałem nawiększego łacha oni to mają po***any język naprawde lepiej nie próbuj tego co ja ale pokazałem że jestem miedzy narodowy hardcore player haha :twisted:
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
no ba po franc zabawnie,ale po jap tez byla lacha szczegolnie jak laski gadały,sporo sie wtedy usmiałem.Szkoda ze nie ma MGS'a w wersji po polsku,wyobrazacie se te dialogi przez kodek tez bylo by ciekawie,ale nie ktore momenty gupio by brzmiały Lipa tez dało by rady sporo sie usmiać
no tak dialogi to lipa,ale napisy nie sa złe wiecej rozumiesz z gry Ja np gralem kiedys u kumpla w polska wersje Lord of the ring (ostatnia czesc nie pamietam tytułu) i calkiem niezle to wykombinowali tzn cala gadka byla po angielsku,ale napisy i tłumaczenioe po polsku i wrazenia bardzo pozytywne,ogoolnie gra rowniez tylko troche za krotka.Tzn tłumaczenie po polsku jak najbardziej,co do dialogow to raczej niech pozostana po angielsku,po polsku brzmialo by to tragicznie
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: