Seria Metal Gear Solid
Moderator: Moderatorzy
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
MasterLink pisze:Za to przerywniki są bardziej matrixowe
Obejrzałem pare minut gameplaya do momentu, kiedy ta dziewczyna wypuszcza Snaka z celi i przystawia pistolet do głowy. Ten zaś mówi o niej "Rookie".
Scenki są nieźle odpicowane, ta rozmowa w celi została nafaszerowana przeróżnymi pierdółkami, aby tylko zrobić ją ciekawszą. Udało im się. Myślę, że szarpnę się na tą część. Ile bloków zajmuje ;p?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
sEbeQ13 pisze:Ile bloków zajmuje ;p?
4.
O bloki to się nie martw. : p
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Tak, jeśli masz na myśli stare demo PW. Do tego nowszego potrzeba 6.20 lub powyżej.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Swoją drogą, Konami padło na bardzo fajny pomysł promocji gry:
http://www.konami-piecewalker.jp/
Nie wiem jak wam, ale mi się to podoba .
http://www.konami-piecewalker.jp/
Nie wiem jak wam, ale mi się to podoba .
Mnie sama wiadomośc że wychodzi prawowita część MGS'a bardzo ucieszyło natomiast bardzo zirytowało mnie to że wydają go na PSP. Jadą po kosztach równo, mają przecież silnik z MGS'a 4 ale widać szkoda im na to pieniędzy i taki spin-off jakim bedzie Rising wychodzi na 360 i PS3 ale Peace Walker już na PS3 nie mogli wydać, żenada jak nic =_= .
Toon nie kupuje PSP Go, w ogóle się nie opłaca cenowo i jeśli chodzi o hardware i również software. No ale sam o tym zadecydujesz
Toon nie kupuje PSP Go, w ogóle się nie opłaca cenowo i jeśli chodzi o hardware i również software. No ale sam o tym zadecydujesz
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
A w ile części grałeś?
Wkur*wia mnie KojiPro, PO miało być tym brakującym ogniwem tłumaczącym przejście BB na 'ciemną stronę Mocy'(chociaż w tej serii nic nie jest czarne ani białe, każda z postaci ma swoj motywy, które w jakimś stopniu usprawiedliwiają ich postępowanie), ale chyba jednak stwierdzili, że lepszym pomysłem będzie ponaciągać serię jeszcze trochę, jeśli gra mnie nie zachwyci, to chyba nie dam zarobić Konami(a po genialnym MGS4, to nie będzie łatwe). Z PW jak na razie najbardziej zaciekawiła mi postać Huey cała reszta prezentuje się średnio, ale mam nadzieję, że Kojima zadba, by profile postaci były równie ciekawe jak głównych bohaterów (B&B i wszystko powiązane z PO było imo do dupy)
A Ocelot jest najlepszym gejem historii gier xd
A Ocelot jest najlepszym gejem historii gier xd
8=============D
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin