God of War VS Devil May Cry
Moderator: Moderatorzy
Misiok nie musisz udowadniac jakimis zdjeciami,wystarczy ze potwierdzisz i napiszesz ze przeszles ja uwierze.Nie jestem takim niedowiarkiem ktoremu musisz pokazc zdjecie zeby uwierzył.Troche Cie juz znam i wątpie zebys sciemniał bo jaki by to mialo sens,przeciez nie bedziemy szpanowac na forum kto tu jest najlepszym graczem tylko wyrazamy opinie na dany temat.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No to jest akurat do kitu racja.Chrno ja tam za bardzo nie pamietam bossow z jedynki bo dawnooooooo temu go przechodziłem jedynie z trojki bossow pamietam i rzeczywiscie sporo znich było całkiem całkiem z wyjątkami.Moze pojdziemy bardziej w strone bossow z trojki
albo o broniach mozna pogadac albo o stylach walki zreszta jak chcesz.Chrno rozwijaj ja w miedzy czasie moge sie wypowiadac 

- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Przeglądam sobie nowe CDA i czytam newsy a tam natrafiłem na newsa takiej treści:
"Devil May Cry - żywa legenda gier konsolowych - wkrótce dostepna będzie także nam! To dzięki duetowi Capcom - Ubisoft i jego planom, by Dante's Awakening - część trzecia serii - mogło wydarzyć się również na PC. Czy graczom wychowanym na PC spodobają się frenetyczne tempo i gotycki klimat Devil May Cry - przekonamy się już wkrótce."
W tym samym numerze jest też o tym że Ubisoft z Capcomem chcą wydać RE4 na PC. Według mnie jednak niektóre gry powinny pozostac tylko na konsole albo na PC.
"Devil May Cry - żywa legenda gier konsolowych - wkrótce dostepna będzie także nam! To dzięki duetowi Capcom - Ubisoft i jego planom, by Dante's Awakening - część trzecia serii - mogło wydarzyć się również na PC. Czy graczom wychowanym na PC spodobają się frenetyczne tempo i gotycki klimat Devil May Cry - przekonamy się już wkrótce."
W tym samym numerze jest też o tym że Ubisoft z Capcomem chcą wydać RE4 na PC. Według mnie jednak niektóre gry powinny pozostac tylko na konsole albo na PC.
Co jest kurde?
jest to prawda te tytuły wyjdą na PC ale uwierzcie mi że one wogóle nie pasują do PC na piecu nie da się w to grac nawet o tym nie myśle bo to będą konwersje więc chuj im w dupe(sory za słowa nie lubie o takich rzeczach pisać)myślą że będą najlepsze tytuły z konsol na peceta robić bo teraz się głównie kasa liczy najlepszy tytuł roku 2005(RE4 na GaCka jak i ogólnie) to jest śmieszne tak samo Halo 2 idzie na PC to też wyjdzie żenada nawet nie piszcie o tym bo wiecie że mnie już nosi jak o takich rzeczach czytam i pisze :evil: :evil: :evil: :evil:
P.S.ale takich tytułów jak Zelda,Metroid,MGS3,i wiele podobnych tytułów nie dostaną Konami i Nintendo na pewno nie dadzą się roli kasy (pokazało to raz już Nintendo a Kojima nie jest głupi)
P.S.ale takich tytułów jak Zelda,Metroid,MGS3,i wiele podobnych tytułów nie dostaną Konami i Nintendo na pewno nie dadzą się roli kasy (pokazało to raz już Nintendo a Kojima nie jest głupi)
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Grałem w Halo 1 i 2 i wogoole mi sie podobało ogoolnie kiedys jeszcze tak nawet moglem pograc w strzelanki ale teraz to juz wogoole mi nie podchodza,zadne star wars,Half life czy halo wogoole mi nie pasi,jedynie Metroid był dobrym tytułemn i jakos dalo sie pograc
Co do pieca to on tylko czekaz zeby wydac najlpesze tytuły z konsol,nie zawsze jednak mu to wychodzi.Tak jak Chrno napisał o MGS3,Zeldzie,Metroidzie to piec moze se pomazyc
i dobrze

- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Taa dzięki bogu. Ale co do DMC3 i RE4. Te gry według mnie w ogóle nie pasują do pieca pod wzgledem sposobu gry i klimatu. Jakos jak sie gra w gry z PC i z konsol to widac różnice stylu. Po za tym jak ktos nie bedzie mial pada to w Devila chyba nie da rady pograc bo sobie palce polamie. Nie wyobrazam sobie zeby w takie gry grac na klawiaturze. Bedzie trzeba pady kupowac.
Co jest kurde?