God of War VS Devil May Cry

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 5 marca 06, 20:07

co do tego co mówiłeś Halo I beznadziejnie wyszedł na pieca i jeszcze on wyszedł z ponad 2 letnim opóźnieniem co do halo na X'a i masz racje takie gry wogóle nie bedą pasować do pieca już widze qiuck-time events w RE4 na klawiaturze :lol: :lol: :lol:
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 5 marca 06, 20:23

Po prostu bez pada ani rusz. Na pieca to mozna w jakies strzelanki albo strategie pograc ale juz w jakies zrecznosciowki albo w inne jakies gry akcji to trzeba pada miec.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 5 marca 06, 20:32

ale przecież pecetowcy mówią że na padzie się grać nie da więc h im w d i na chate nie?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 6 marca 06, 14:53

Chrno czytales ostatniego EXtrima jak sie wysmiewaja z Dantego zaden z niego madafaka tylko jakis pieknis z ogolona klata,lol smiali sie tez ze Raidena(MGS2) i Luigiego poczesci mjaa racje.Dante zostal wykreowany tak nie do konca pasuje do klimatu.Na taka rzez jak on robi powinni go zrobic na jakiegos pozadnego bolka,a bo przy takim Snake'u(prawdziwy wojownik,jedna z najlepiej odzwierciedlonych postaci wgier wideo,a jak :D ) to Dante wyglada jak dzieciak.Hłe,hłe calkiem niezle ich osmieszyli
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 7 marca 06, 07:35

chociaż nie wiem dlaczego dokładnie się do Lucka przyczepili albo do zioma z shadow of memories (dla mnie akurat pasuje do tego tytułu więc po co oni tak się kogoś czepiają?)

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 7 marca 06, 17:26

No najwidoczniej mieli jakies powody :D Zg(redy) zawsze cuz znajda::Takie ich zadanie :wink: Generalnie wedlug mnie z gier akcji/przygodówki to najlepiej wykreowali Snake(MGS) i Kretosa(GoW) wygladaja jak typowi twardzi sku....

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 8 marca 06, 07:25

ale Snake to też jest jak normalny człowiek nie potrafi się obejśc bez kobiety :D a jak postać najbardziej ci się podobała w MGS'ach? mi Grey Fox ja lubie bardzo tragicznych bohaterów którzy giną zawsze dają coś nowego :twisted:

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 8 marca 06, 14:39

Kiedys tak samo lubiałem najbardziej grey Fox'a z czasem jednak bardziej wieksze wraznei zaczał robic Snake'a i chyba jednak on jest The Besciak troche lepszy od Ninja'y
Prawdziwy twardy gosc,wojownik ktory zyje własnymi prawami,potrafi poradzic se w kazdych warunkach/sytuacji,doskonale wyszkolony żywa Legenda :wink:

[ Dodano: Sro 08 Mar, 2006 ]
btw od tego jest inny temat troche go zasmiencamy,ale git.No more off topic :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 10 marca 06, 09:42

trzeba to przeżucić na tamten temat :D no ale jak nie ma nic nowego o DMC no to co poradzisz Snake wygrywa z tymi tytułami :twisted:

[ Dodano: Sob 11 Mar, 2006 ]
ale zaiważyłeś że gadamy w oby dwóch tematach sami a patrz już 6 strona nabita dajemy czadu :D

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 12 marca 06, 22:44

No Misiok tez sie tam przewienie :wink: No cuz,a co poradzisz jak Ci ludzie tutaj wnic nie grali zadne mega hity to co sie dziwisz ze tylko my jestesmy obeznani (Elita),reszta wiidze bieda wiekszosc nie grala nawet w MGS2 nie wspominajac o MGS3 wiec nie ma sie co dziwic :wink:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 12 marca 06, 22:57

We wtorek chyba jezeli odzyskam do tego czasu PS2 zaczynam grac w GoW na najtrudniejszym poziomie. Rekolekcje mam a nie chodze wiec 3 dni wolnego. Tylko nie wiem bo kumpel chce mnie wyciagnac do siebie we wtorek wiec moge tez zaczac w srode ale najprawdopodobniej zaczne w tym tygodniu.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 13 marca 06, 15:59

Ja tam bym olał kumpla (chyba że to konsolowiec)a naprawde połowa stąd ludzi to pecetowcy którzy w Zelde grają na Emulatorach(chociaż w WW i TP sobie nie porgają na kompie :D ) a o konsolach pojęcia nie mają niektórzy oprócz naszej Elity (PiotrW)jeszcze znają się na grach konsolowych a tak to wielka kicha na tym forum i tak jak widze nikte z nas nowych filkmików z Zeldy Tp nie może znaleźć nie mówiąc o jakiś chociaż plotkach i istna susza jest teraz :(

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 13 marca 06, 16:03

Jest konsolowiec ale nie grac jade tylko z nagrywarka mu podpiac i zgrac troche rzeczy na plytki ale jednak w czwartek jade. Dzisiaj moze odzyskam PS2 w koncu.

[ Dodano: Pon 13 Mar, 2006 ]
Jednak zmiana planów. Odzyskalem PS2 do soboty ale pozyczylem tez PESa 4 i bede pewnie w to docinal. Ale sie zobaczy jeszcze.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 14 marca 06, 08:37

a czemu piszesz że tylko do Soboty przecież to twoja Konsola to dlaczego jej nie weźmierz tylko tak jakbyś ją pożyczał ?

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 14 marca 06, 16:36

Tak wyszlo ale wiecie to kumpel jest wiec mu jeszcze na troche pozyczam ale niedlugo chyba odbiore. Po za tym gram juz w GoW i dawno mnie tak noga nie bolala. Zginalem 3 razy w pierwszej misji. Raz jakos nie pamietam kiedy a 2 razy przy ostatniej hydrze kiedy trzeba pokonac te 2 mniejsze no ale trudno nie zginac skoro jednym ciosem pol zycia mi odbieraja a drugim cwierc. Szybko tego nie przejde.
Co jest kurde?

Wróć do „Gry”