Oj, ale ja nie wymagam od MGSa idealnego realizmu. Motyw z Sorrowem i "walka" z nim byla SWIETNA,dawala bardzo do myslenia i byla niesamowita..
I zwiazek Sorrowa z The Boss tez ciekawy.
Volgina i ja znienawidzilam, co za chory sadysta ><" Ale jego nie da sie lubic.
Rozwalil mnie ten pan, ktory upil sie z przybicia, ze nikt nie chce jego MGSa i wszystko Snake'owi wygadal ("Fajne buty"...)
Ale mi sie zrobilo przykro jak Volgin go....
Jedynka byla.. powiedzialabym, ze TOTALNIE przekombinowana, ale wtedy strace skale dla dwojki :C
Koncowka jedynki juz wogole mnie rozwalila. Co za duzo, to nie zdrowo.
O Vampie narazie nic nie wiem, wiec narazie wkurza mnie i nic wiecej. Oblesny jest, ale moze sie rozkreci? Licze na to
Fortuna przypomina mi Sniper Wolf, tylko gorsza i pomieszana z kims jeszcze, ale to zapewne tylko pierwsze, mylne wrazenie....
Co do Raidena: to, ze Hideo mu dokuczal, nic nie znaczy, ja tez lubie wyzlosliwiac sie na temat rzeczy/osob, ktore kocham XD Raidenowicz byl mocarny.
Co do "n00bowatosci" Raidena.. Snake tez jakos zaczynal, ne?
Poza tym to nie tak, ze Raiden jest usposledzony ruchowo przez tworcow (*jak w Silent Hillu 2*), wiec...
Ech, to chyba rzeczywiscie chodzi o przywiazanie do Snejka
Ktory rzeczywiscie jest swietna postacia i sama go lubie.
Co do glosu.. a mi on jakos nie przeszkadza, uwazam, ze jest ok i do tej pory nie rozumiem *do konca* co wszyscy maja do slynnej kwestii "We've managed to avoid drowning!". Ok, rzeczywiscie, jakby nie udalo mu sie, to by nie mowil, ale czy nie chodzi o to, ze wogole tonal, ale zyje? (nie doszlam do tego momentu jeszcze, wiec nie mam kontekstu pelnego x333)
Aaa, co mnie jeszcze denerwuje: Rose. Jak sie dzwonilo do Mei Ling, to zawsze cos miala do powiedzenia.. a rozmowy z Rose sa tak rzadko, ja chce wiecej! No i skad nienawisc Rose do kartonowych pudelek? Jakies traumatyczne wspomnienia z przeszlosci? xD
Hah, ja w grze nie trafilam na Mei Ling, ale za to widzialam ta rozmowe na YT XD Biedny chlopak.
(Zastanawia mnie, co ona tam robila ? xD)
I czy moze mi ktos rzucic spoila, CZEMU Meryl i Snake nie sa w dwojce juz razem? (Pewnie w 4 cos bylo na ten temat..) Jakos dreczy mnie strasznie ta kwestia ^__^