Wielu fanów Star Wars czeka na modyfikację do gry Jedi Academy pt. KotF. Modyfikacja jest już ukończona, jednak Twórca moda (i tu dla niego wielki szacunek) w zamian za 4 lata pracy chce aby ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=cHDRPzGAGjs obejrzało 500,000 ludzi. i udostępni modyfikację i Tu proszę was o pomoc, obejrzyjcie przynajmniej raz każdy ten filmik i powiedzcie żeby znajomi też tak zrobili. Statystyka obejrzeń na YouTube jest aktualizowana co jakiś czas dlatego jest tam jeszcze tak mało obejrzeń. Naprawdę proszę o waszą pomoc. Każda osoba się przyda. Jeżeli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć o tej modyfikacji wejdź na http://kotf.com/main.htm i kliknij w polską flagę.
Jeżeli ten post jest nie zgodny z regulaminem bo zawiera reklamę (nie wiem czy jest to zabronione) to mówię od razu że mam pozwolenia na ten post od PiotraW.
Naprawdę możecie pomóc fanom STAR WARS.
Ten filmik, bardzo WAS proszę http://www.youtube.com/watch?v=cHDRPzGAGjs
KoTF prośba o pomoc
Moderator: Moderatorzy
Cześć ^^ Pewnie, że pomogę
A nick jakiś taki znajomy... ;>
Ps. Ty jesteś od Piotrka młodszy? ^^ Jakoś zawsze myślałem, ze jest an odwrót Niby tylko rok, ale jednak ^^
Dobra, dosyć, już oglądam ^^ Zresztą od JA wole KoTOR 2 , szczególnie w pl
[ Dodano: Czw 21 Cze, 2007 ]
A tak poza tym to lubię to piosenkę
A nick jakiś taki znajomy... ;>
Ps. Ty jesteś od Piotrka młodszy? ^^ Jakoś zawsze myślałem, ze jest an odwrót Niby tylko rok, ale jednak ^^
Dobra, dosyć, już oglądam ^^ Zresztą od JA wole KoTOR 2 , szczególnie w pl
[ Dodano: Czw 21 Cze, 2007 ]
A tak poza tym to lubię to piosenkę
Dzięki, że pomożecie, zaproście innych do pomocy . A jak macie konto na youtube to filmik dodajcie do Ulubionych.
PS. Mr.M a skąd Ty mnie znasz i wiesz że jestem od Piotrka młodszy??
Eee... xD Żeby nie było offtopu to tutaj się wpiszę ;p Znam cię... Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale kojarzysz może chat na stronie KoTOR'a 2 PL przed wydaniem polonizacji? ^^
Aha, może jeszcze z jakiegoś forum (chyba w.w. strony) o w.w. grze
I chyba gadaliśmy z raz o tobie z Piotrkiem... ^^ A co do wieku to możliwe, że źle podałeś na ZC dla zmyłki Jeśli tak, to sorka ;> /Mr.M
PS. Mr.M a skąd Ty mnie znasz i wiesz że jestem od Piotrka młodszy??
Eee... xD Żeby nie było offtopu to tutaj się wpiszę ;p Znam cię... Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale kojarzysz może chat na stronie KoTOR'a 2 PL przed wydaniem polonizacji? ^^
Aha, może jeszcze z jakiegoś forum (chyba w.w. strony) o w.w. grze
I chyba gadaliśmy z raz o tobie z Piotrkiem... ^^ A co do wieku to możliwe, że źle podałeś na ZC dla zmyłki Jeśli tak, to sorka ;> /Mr.M
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 07, 13:15 przez grzyb11115, łącznie zmieniany 1 raz.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ja również obejrzałem i nawet dodałem do ulubionych hehe
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Autor modyfikacji troszkę pokpił sprawę i fanów. Postanowił trochę zmienić sposób i czas wydania modyfikacji. Więcej można dowiedzieć się na www.kotf.com
Nikt z tego powodu nie jest zadowolony
Nikt z tego powodu nie jest zadowolony