Pomoc przy Donkey Kong 64

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Pomoc przy Donkey Kong 64

Postautor: ganon » 13 grudnia 07, 13:35

Gram w Donkey Kong 64 już od bardzo dawna jeżeli ktoś przeszedł tą grę to proszę o pomoc za co można zdobyc special banana medals bo w zamku króla przy drzwiach do ostatniego klucza piszę że mam zdobyc 15 banana medals.

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 13 grudnia 07, 15:51

Banana Medalions zdobywa się za zbieranie kolorowych bananów każdym kongiem. Chyba za 75 bananów dostaje się medalion :roll: ...

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 13 grudnia 07, 17:20

Ale przy drzwiach do ostatniego klucza piszę że mam zebrac 15 banana medalions a ja mam 40 i nie chcą mnie wpuścic
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 14 grudnia 07, 13:41

A czy do otwarcia drzwi potrzeba medalionów :shock: ? Nie przypominam sobie. Jeśli chodzi Ci o drzwi za którymi jest klucz i lata wróżka (a może dwie...) to aby się tam dostać musisz zdobyć Nintendo Coin i Rareware Coin.

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 14 grudnia 07, 14:05

Za co można je zdobyc???

[ Dodano: Sob 15 Gru, 2007 ]
Jak Zdobyc te kase bo niewiem Pomocy!!! :(
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 15 grudnia 07, 16:33

Rareware Coin zdobywa się grając w Jetpak w laboratorium Cranky'ego. Zagadaj do niego a on zaproponuje Ci grę. Trzeba chyba osiągnąć jakiś wynik punktowy lub złapać ją spadającą razem z innymi przedmiotami. Nie pamiętam dokładnie.
Nintendo Coin zdobywa się grając w klasycznego Donkey Kong'a w fabryce (ten świat gdzie biegają mechaniczne krokodyle). Ustaw się na Donky'ego i poszukaj automatu z grą (chyba taki czerwony), przesuń wajhę i ukończ grę (pokonaj małpę :wink: ). Na początku może trochę wkurzać ale po pewnym czasie okaże się łatwa.

Wróć do „Gry”