God of War VS Devil May Cry
Moderator: Moderatorzy
God of War VS Devil May Cry
Tak jak w teamcie jaką gre bardziej wolicie i za co.
Mnie bardziej podchodzi God of War bo jest bardziej realistyczny,głowny bohater Kretos,świetny klimat i jak dla mnie lepsza grywalnośc na dłużej mnie przykuł do ekranu niż
DMC
Mnie bardziej podchodzi God of War bo jest bardziej realistyczny,głowny bohater Kretos,świetny klimat i jak dla mnie lepsza grywalnośc na dłużej mnie przykuł do ekranu niż
DMC
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
DMC3 jest zbyt bajkowy,z tymi efektami specjalnymi to przesadzili,zeby znalezc choc troche bardziej realnych efektow trzeba byc naprawde bardzo spostrzegawczy.Dla mnie GoW jest taka gra na 9+,a DMC 3 na 8+.Widze ze temat za bardzo nie idzie do przodu,troche to mnie zdziwiło,ze tak niewiele ludzi grało w tak doskonałe gry
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ja przeszłem u kumpla GoW tez 2 razy,raz na normalu i raz na hardzie.Pograłbym se jeszcze w tego szpila,ale mu sie zgubił niestetyale,ale gra genialna.Przeszedlbym nawet na tym najwiekszym poziomie gdyby kumpel ja jeszcze miał.Rzeczywiscie "troche" czasu by mi to zajeło bo ostatni poziom jest bardzo trudny typowy dla zapalenców GoW'a.
Niewiem jakby to wyglądało,ale chyba powiesiłbym u kumpla worek treningowy i za kazdym razem jak sie wkurze to zamiast z nerwow nie rozwalic konsoli to bym worek dobijał,bo probowałem przechodzic na ostanim poziomie to sie zalamalem ze takie to trudne,ale dalbym rade,niewiem jak najprawdopodobiej rozwalilbym ten worek z nerwow ale bym przeszedł 8) :mrgreen:
Niewiem jakby to wyglądało,ale chyba powiesiłbym u kumpla worek treningowy i za kazdym razem jak sie wkurze to zamiast z nerwow nie rozwalic konsoli to bym worek dobijał,bo probowałem przechodzic na ostanim poziomie to sie zalamalem ze takie to trudne,ale dalbym rade,niewiem jak najprawdopodobiej rozwalilbym ten worek z nerwow ale bym przeszedł 8) :mrgreen:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: