Lineage 2
Moderator: Moderatorzy
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Lineage 2
Typ : MMORPG
Tytuł : Lineage 2
Platforma : PC
tutaj rozmawiamy o tej super gierce. choć nie jest tak dobra jak World of Warcraft to dla mnie jest warta grania. Atmoswera całkiem inna niż w WoWie mniejsze miasta i więcej pustych przetrzeni. Jednak ta gra ma coś w sobie co sprawiło że przy niej pozostałem. WoW jest po czasie trochę denerwującyi ma wg. mnie gorszy tryb walki ( za wolno ). L2 ma leprzą oprawe graficzną wszystko jest przjrzyste i miłe. Największą zaletą jest to że serwery są leprze a na WoWie ciągle sie coś psuje ( chodzi o darmowe )
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Można sciągnąć clienta na oficjalej stronie www.lineage2.com a potem najwyzej grać na darmowym serwerze. Ja gram osobiście na L2extreme na serwerze Tempest
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
niegrał nkt z was w żadne MMORPG?? na darmowym serwie sie niepłaci a gre można sciągnąc za darmo z jej oficjalnej strony. można ją kupić też z kartą i miesiącem grania na oficjalnm serwie. Ja gram na darmowym więc wystaczy sciągnąc gre i ptcha i zacząć grać na darmowym czy to takie trudne...nic sie nie płaci...a i vira żanego niezlapalem........
A oto moja postać:
Rasa: Elf wojownik
imię: KaczorPL
lvl: narazie 15
Serwer: Tempest (L2extreme)
Mam jeszcze Dwarfa woojownika na lvl'u 30 ale na Starisie noi dwarfy są takie małe że aż głupio wyglądaja przy innych rasach.
[ Dodano: Sob 24 Gru, 2005 ]
Bajleprzy darmowy serw to www.l2extreme.com ale przy rejestracji zaluz sobie konto na o2 po jak masz np. na wp do mail aktywacyjny nie dojdzie.....jeśli ktos będzie mial problemy z rozpoczęciem gry na innym serwie niz oficjalny to moge pomóc. a co do serwerów i ch odróżniania to przeciez tylko oficjalne serwery są platne ale są też świetne prywatne darmowe erwery. w przypadku WoWa prywatne serwery są do kitu ale w L2 są bardzo dzobre.
A oto moja postać:
Rasa: Elf wojownik
imię: KaczorPL
lvl: narazie 15
Serwer: Tempest (L2extreme)
Mam jeszcze Dwarfa woojownika na lvl'u 30 ale na Starisie noi dwarfy są takie małe że aż głupio wyglądaja przy innych rasach.
[ Dodano: Sob 24 Gru, 2005 ]
Bajleprzy darmowy serw to www.l2extreme.com ale przy rejestracji zaluz sobie konto na o2 po jak masz np. na wp do mail aktywacyjny nie dojdzie.....jeśli ktos będzie mial problemy z rozpoczęciem gry na innym serwie niz oficjalny to moge pomóc. a co do serwerów i ch odróżniania to przeciez tylko oficjalne serwery są platne ale są też świetne prywatne darmowe erwery. w przypadku WoWa prywatne serwery są do kitu ale w L2 są bardzo dzobre.
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 05, 15:32 przez Kaczor, łącznie zmieniany 1 raz.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: