World of Warcraft versus Guild Wars - Co lepsze?
Moderator: Moderatorzy
World of Warcraft versus Guild Wars - Co lepsze?
Co jest dla was lepsze? WoW czy GW? Ja osobiście wole GW ponieważ nie trzeba płacic abonamentu, cała gra kosztuje mniej i jest lepsza grafa. Ale WoW tez nie jest zle. Szkoda tylko ze takie drogie i jeszcze ten przeklety abonamencik
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
a jak załozyc konto i czyta gra ma tylko 30MB
[ Dodano: Sob 31 Gru, 2005 ]
o sorry ta gra zajmuje 170 mb ale to itak bardzo mało znam MMORPG co mają 200MB lub400MB no ale np taki lineage zajmuje nadysku 4GB tak samo jak WOW więc co tu porównywać na screenach GW wygląda super ale to niemożliwe żeby zajmował 170MB
[ Dodano: Sob 31 Gru, 2005 ]
o sorry ta gra zajmuje 170 mb ale to itak bardzo mało znam MMORPG co mają 200MB lub400MB no ale np taki lineage zajmuje nadysku 4GB tak samo jak WOW więc co tu porównywać na screenach GW wygląda super ale to niemożliwe żeby zajmował 170MB
Osobiscie nie gram w zadna znich,ale kumpel jest w to dosc dobry w rankingu jego gildia zajmuje osiemdziesiate ktores miejsce.Ostatnio wygrali nawet z 6 miejscem.Sporo wiem o GW choc nie grałem bo kumpel wciaz o tym gada.Takze z tego co widziałem i gadał kumpel to GW jest lepsze od WoW
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious