Rayman
Moderator: Moderatorzy
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Rayman
Chodzi tutaj i wszystkie części. Dla mnie najbardziej zajefajny jest Rayman 2, jest najdłuższy i w ogóle mam tam wszystkie (tzn. prawie bo zdobyłem wszystkie klatki, ale nie 1000 lumsów tylko 999). Po prostu Rayman górą :mrgreen: :mrgreen:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
A więc to było tak:
Rayman'a rano na lądzie znaleźli rybacy ,którzy dziwiąc się i pytając się nawzajem ,, Co to za stwór ? " przyglądali mu się dłuższy czas. Gdy Rayman się obudził szybko wstał i poszedł mówiąc ludziom o swoich dobrych zamiarach. Swoje moce Rayman wykorzystał już w walce z Brzytwobrodym. No i z Ray 2 można sie dowiedzieć (po zebraniu 999 lumsów), że żaden z bogów go nie stworzył, dlatego jest wybrańcem.
Rayman'a rano na lądzie znaleźli rybacy ,którzy dziwiąc się i pytając się nawzajem ,, Co to za stwór ? " przyglądali mu się dłuższy czas. Gdy Rayman się obudził szybko wstał i poszedł mówiąc ludziom o swoich dobrych zamiarach. Swoje moce Rayman wykorzystał już w walce z Brzytwobrodym. No i z Ray 2 można sie dowiedzieć (po zebraniu 999 lumsów), że żaden z bogów go nie stworzył, dlatego jest wybrańcem.
Ostatnio zmieniony 5 stycznia 06, 21:46 przez sEbeQ13, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie Rozember a Rozembert.A i żeczywiście Rayman jest wyrąbisty.A trzecia część żądzi.Polacy nie dali plamy przy tłumaczeniu i można się niźle pośmiać z tekstów jakie rzuca Globox po wypiciu soczku..."A oto niezidentyfikowany obiekt...co to se lata!"
Aha!Wie ktoś skąd mógłbym ściągnąć Soundtracki z Raymana 3?Jeżeli tak to niech poda Linka.
Aha!Wie ktoś skąd mógłbym ściągnąć Soundtracki z Raymana 3?Jeżeli tak to niech poda Linka.
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
macio94 pisze:jaki Rozembert?!? Razorbeard!
Mniejsza o to . Oto krórki spis Rayów chronologicznie ułżony:
Rayman (1995)
Rayman 2: The Great Escape (1999)
Rayman M Multiplayer (2001)
Rayman 3: Hoodlum Havoc (2003)
Rayman: Hoodlum's Revenge (2005)
Rayman DS (2005)
Tak chciałem sie pochwalić wiedzą :mrgreen: