Seria Metal Gear Solid
Moderator: Moderatorzy
Seria Metal Gear Solid
Jaki MGS najbardziej wam sie podobał i dlaczego??
Dla mnie wybitnym dziełem byla jedynka taki przełom łaczacy kilka naprawde swietnych elementow jak skradanka połączona z akcją,do tego dochodziła fajna fabuła,niezła grafika masa broni,pastwienie sie nad przeciwnikami(łamanie karków to były czasy heheh),idealnie zaprezentowani bossowie,chyba i tak grupa fox hound była najlepsza spośrod bossow z całej serii.Mowiąc krótko prawdziwy geniusz,po ktorego siegam nawet teraz, i jednoczesnie pierwsza moja gra tego typu w jaka grałem.Dla mnie w MGS niewiem czemu zawsze kluczowa role odgrywały klimat i umiejetnosci gł. bohatera niewiem tak juz mo zostało,a na tym polu MGS3 jest bezkonkurencyjny.Klimat rzadzi dżungla chyba najbardziej oczekiwany klimat jaki moglem se wymarzyc,adrenalina,akcja,dzikie zwierzeta i gł bohater kryjący sie by zabic przeciwnikow znienacka.Do tego dochodzi mase wszelkiego rodzaju broni,CQC,poziom trudnosci,fabuła,grafika,muzyka,wszelkiego rodzaju efekty i wiele innch smaczków.
TOP 3
1.Twin Snakes & MGS1
2MGS Snake Eater
3.MGS2 Sons of Liberty
Dla mnie wybitnym dziełem byla jedynka taki przełom łaczacy kilka naprawde swietnych elementow jak skradanka połączona z akcją,do tego dochodziła fajna fabuła,niezła grafika masa broni,pastwienie sie nad przeciwnikami(łamanie karków to były czasy heheh),idealnie zaprezentowani bossowie,chyba i tak grupa fox hound była najlepsza spośrod bossow z całej serii.Mowiąc krótko prawdziwy geniusz,po ktorego siegam nawet teraz, i jednoczesnie pierwsza moja gra tego typu w jaka grałem.Dla mnie w MGS niewiem czemu zawsze kluczowa role odgrywały klimat i umiejetnosci gł. bohatera niewiem tak juz mo zostało,a na tym polu MGS3 jest bezkonkurencyjny.Klimat rzadzi dżungla chyba najbardziej oczekiwany klimat jaki moglem se wymarzyc,adrenalina,akcja,dzikie zwierzeta i gł bohater kryjący sie by zabic przeciwnikow znienacka.Do tego dochodzi mase wszelkiego rodzaju broni,CQC,poziom trudnosci,fabuła,grafika,muzyka,wszelkiego rodzaju efekty i wiele innch smaczków.
TOP 3
1.Twin Snakes & MGS1
2MGS Snake Eater
3.MGS2 Sons of Liberty
Ostatnio zmieniony 27 września 08, 12:01 przez Gangsta, łącznie zmieniany 2 razy.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
-
- Kokiri
ja mam na GaCka i przeszłem ponad 13 razy tak mi się jedynka na GaCka spodobała ale pierwozwór na PSX'a to było coś o matko jak sobie przypomne to lałem z radości jak w to grałem na święta przeszedłem znowu MGS'a 3 teraz zaczełem w Substance'a i tak się przyzwyczaiłem do zabijania ich techniką CQC żę teraz latam bez broni i tylko ich dusze (strażników oczywiście)
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Racja CQC(Close Quater Combat) rulezzz choc sieknaie maszynówka tez jest git.Tak sie zastanwiam ile ludzi na tym forum grało wMGS'a ze temat prawie wogoole nie idzie,ja tu myslałem ze tu sie temat rozwinie przeciez taka zaje..... giera i nikt nic nie pisze,to jaki załozyc temat zeby kazdy sie wypowiedział kto grał w sapera albo co?? Tylko trzech uzytkownikow(oproocz mnie) swoje opinie wyraziło,słabo jak na poczatek. :evil:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Dokładnie Chrno tez sie dziwe,jak zakładałem ten temat to myslałem ze tu zaraz jakas "mafia"(tzn.duzo osób jakby ktos nie wiedział:wink: ) zacznie sie wypowiadac,a tu lipa.Nikt nie grał w MGS'a tam tylko pare osob sie z jedynka spotkało i to wszystko,tylko ja i Chrno gralismy w MGS3 Ludzie macie czego żałować.Taa Polska schodzi na psy jak tu prawie nikt w takie gry nigdy nie grał Brak mi słów
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy