RE
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
mi tylko brakuje Re1 z trójki najlepszych Re na GaCka bo Zero i 4 mam i sikam z podjary jak zawsze gram oby dwie są niesamowite ale 4 jest najlepsza na GaCka oczywiśćie bo na PS2 jest gorsze hehe i dobrze to pokazuje że GaCek jest mocniejszy od PS2
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Wedlug mnie tylko i wyłacznie RE4 jest warta uwagi,choc osobiscie nie lubie tego typu klimtów,to jednak RE4 jest naprawde zupelnie inne od starszych RE.
btw wkurzylo mnie ze RE4 wyszlo na Ps2 i jeszcze noty mialo poodobne choc troche gorsze,chociaz tyle dobrze,niewiem wogoole po co sie Capcom na to zgodzil ,no cuz Sony nie moze byc gorsze szczegolnie jak na GC wyszla taka perełka jak RE4 to na Ps2 tez musi tak jakby Ps2 mialo malo dobrych gier denerwujace takie cos,wedlug mnie Sony postąpiło troche nie fair domagajac sie RE4 na ich konsole.Miala byc umowa ze RE4 jest specjalnie dedykowane na konsole GC jak widac tak nie jest,szkoda słow
btw wkurzylo mnie ze RE4 wyszlo na Ps2 i jeszcze noty mialo poodobne choc troche gorsze,chociaz tyle dobrze,niewiem wogoole po co sie Capcom na to zgodzil ,no cuz Sony nie moze byc gorsze szczegolnie jak na GC wyszla taka perełka jak RE4 to na Ps2 tez musi tak jakby Ps2 mialo malo dobrych gier denerwujace takie cos,wedlug mnie Sony postąpiło troche nie fair domagajac sie RE4 na ich konsole.Miala byc umowa ze RE4 jest specjalnie dedykowane na konsole GC jak widac tak nie jest,szkoda słow
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
RE4 słabą sprzedaz w pierwszych dwoch miesiacach od wydania gry byla w pierwszej 3 najlepiej sprzedawanych gier na gacka,to nie mozliwe zeby tak dobra gra słabo sie sprzedawała to niemozliwe.Re4 to nie zadne tam, badziewie,a jedna z najlepszych gier na GameCube'a.Prawda jest taka,ze poprsotu Sony nie potrafi wytrzymac ze Capcom robi gry dla Nintendo i dla PS2(w wiekszosci), i to ze na Gacka wyda raz na jakis czas porzadna gre to Sony poprostu nie potrafi wytrzymac i od razu sie domaga zeby na ich konsole tez wyszla taka gwiazda jak na GC.Z tą rywalizacja konsol to juz sie zaczyna robic nudne,bo to juz nie jest zdrowa rywalizacja tylko przkupstwa i staranie sie wywyzszac jedna konsole ponad wszystkie,kradniecie pomyslow,robienioe z konsoli PC'a,caly krzywy handel itp.Kiedys tak nie było,istnaialy sobie 3 konsole (N64,PSX,SEga SAturn),kazda z nich miala swój niepowtarzalny klimat,swoje pomysly,calkowita rewolucja i kazda z nich zaczela produkowac gry zgrafika 3D,rynek byl podzielony w prawdzie PSX dominowal,ale przynajmniej nie bylo takiego przezekupstwa ze jedna firma przekupywala inna,rywalizacja odbywala sie w miare sprawiedliwie,napewno byly jakies przekrety,no ale przynajmniej nie bylo to tak glosne jak teraz.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
RE5 ma swietna grafike,widzialem trailery no i wyjdzie chyba tylko na PS3 no i moze na X360 wiadomo krzywy interes The Billa nie popusci RE5 tez pewnie bedzie na X'a.
No i znowu bedzie tak ze pewnego dnia Capcom przypomni sobie o Revo i wypusci jakas perełke na nowa konsole BIG N no i znowu bedzie tak jak to bywa z Sony.
Capcom poprostu leci w _ _ _ _
No i znowu bedzie tak ze pewnego dnia Capcom przypomni sobie o Revo i wypusci jakas perełke na nowa konsole BIG N no i znowu bedzie tak jak to bywa z Sony.
Capcom poprostu leci w _ _ _ _
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: