RE

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

kaligi

RE

Postautor: kaligi » 19 stycznia 06, 15:03

A co myślicie o Resident Evil?Szczegulni ty z gacka.Ja przechodze okres fascynacji serią
silent hill ale i tak wole residenta

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 19 stycznia 06, 15:05

Tak myslalem ze jak zalozysz temat to o tym! :D Ja nie grałem prawie wcale oprócz RE2 na emulatorze ale moze kupie RE4 na gacka.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 19 stycznia 06, 22:26

mi tylko brakuje Re1 z trójki najlepszych Re na GaCka bo Zero i 4 mam i sikam z podjary jak zawsze gram oby dwie są niesamowite ale 4 jest najlepsza na GaCka oczywiśćie bo na PS2 jest gorsze hehe i dobrze to pokazuje że GaCek jest mocniejszy od PS2 :D
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 21 stycznia 06, 21:50

Wedlug mnie tylko i wyłacznie RE4 jest warta uwagi,choc osobiscie nie lubie tego typu klimtów,to jednak RE4 jest naprawde zupelnie inne od starszych RE.
btw wkurzylo mnie ze RE4 wyszlo na Ps2 i jeszcze noty mialo poodobne choc troche gorsze,chociaz tyle dobrze,niewiem wogoole po co sie Capcom na to zgodzil :x ,no cuz Sony nie moze byc gorsze szczegolnie jak na GC wyszla taka perełka jak RE4 to na Ps2 tez musi tak jakby Ps2 mialo malo dobrych gier :x denerwujace takie cos,wedlug mnie Sony postąpiło troche nie fair domagajac sie RE4 na ich konsole.Miala byc umowa ze RE4 jest specjalnie dedykowane na konsole GC jak widac tak nie jest,szkoda słow :x
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 21 stycznia 06, 23:37

Ja slyszalem ze RE4 na gacka miala slaba sprzedaz strasznie i dlatego miedzy innymi przeniesli ją na PS2. Ale to pewnie tylko ploty.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 22 stycznia 06, 10:58

RE4 słabą sprzedaz w pierwszych dwoch miesiacach od wydania gry byla w pierwszej 3 najlepiej sprzedawanych gier na gacka,to nie mozliwe zeby tak dobra gra słabo sie sprzedawała to niemozliwe.Re4 to nie zadne tam, badziewie,a jedna z najlepszych gier na GameCube'a.Prawda jest taka,ze poprsotu Sony nie potrafi wytrzymac ze Capcom robi gry dla Nintendo i dla PS2(w wiekszosci), i to ze na Gacka wyda raz na jakis czas porzadna gre to Sony poprostu nie potrafi wytrzymac i od razu sie domaga zeby na ich konsole tez wyszla taka gwiazda jak na GC.Z tą rywalizacja konsol to juz sie zaczyna robic nudne,bo to juz nie jest zdrowa rywalizacja tylko przkupstwa i staranie sie wywyzszac jedna konsole ponad wszystkie,kradniecie pomyslow,robienioe z konsoli PC'a,caly krzywy handel itp.Kiedys tak nie było,istnaialy sobie 3 konsole (N64,PSX,SEga SAturn),kazda z nich miala swój niepowtarzalny klimat,swoje pomysly,calkowita rewolucja i kazda z nich zaczela produkowac gry zgrafika 3D,rynek byl podzielony w prawdzie PSX dominowal,ale przynajmniej nie bylo takiego przezekupstwa ze jedna firma przekupywala inna,rywalizacja odbywala sie w miare sprawiedliwie,napewno byly jakies przekrety,no ale przynajmniej nie bylo to tak glosne jak teraz.

kaligi

Postautor: kaligi » 22 stycznia 06, 13:40

I tak była rywalizacja.N64 kontra psx.Ale fakt N64 miało swoje fajne tytuły o których sony mogło tylko marzyć i odwrotnie

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 22 stycznia 06, 14:18

A słyszeliscie cos o wydaniu RE5 na revo bo ja na razie slysze tylko o wydaniu jej na Xboxa360 i PS3.
Co jest kurde?

kaligi

Postautor: kaligi » 22 stycznia 06, 14:25

Nie no pewnie nie będzie na revo.Capcom stał się przydupasem sony

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 22 stycznia 06, 17:45

RE5 ma swietna grafike,widzialem trailery no i wyjdzie chyba tylko na PS3 no i moze na X360 wiadomo krzywy interes The Billa nie popusci RE5 tez pewnie bedzie na X'a.
No i znowu bedzie tak ze pewnego dnia Capcom przypomni sobie o Revo i wypusci jakas perełke na nowa konsole BIG N no i znowu bedzie tak jak to bywa z Sony.
Capcom poprostu leci w _ _ _ _ :x

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 22 stycznia 06, 19:28

Mnie strasznie denerwuje ze super gry z innych platform wychodzą czasami takze na Xboxa. Wkurzylem sie jak zobaczylem ze SA jest na X'a. Jak dla mnie The Bill nie zasluzyl na to zeby ta gra wyszla na jego konsole. :evil:
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 22 stycznia 06, 21:43

racja, ale.......... Dziś wszyscy lecą na kasę, a on ją ma :?
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 22 stycznia 06, 22:54

No tak czyli w swiecie ryunku gier,interesow,handlu itp ,kto ma kase ten rzadzi.
Dobra nie poruszajmy tego tematu,bo znowu zrobi sie off topic.
Widzial ktos z was trailery RE5??

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 22 stycznia 06, 22:58

Ja nie widzialem ale chetnie bym obejrzal. Tylko dwa zdjecia widzialem.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 22 stycznia 06, 23:40

gametrailers cuz sie psuje musialbys na gamespocie poszperac tam pewnie beda.Calkiem niezl sie prezentuje i znowu grafika pobije wszystkich na łeb

Wróć do „Gry”