Gry na DC
Moderator: Moderatorzy
Gry na DC
Piszcie tu wszystkie najlepsze tytuły na Dreamcasta.
Mi najabrdziej przypadła Grandia 2 i niesmiertelne Soul Calibur.Najbardziej żałuje natomiast ze nie grałem w gre ktora od zawsze chcialem zagrac niestety nie udało sie,a mianowicie chodzi tu o Shenmue,czy gral ktos z was w ten tytuł??
Mi najabrdziej przypadła Grandia 2 i niesmiertelne Soul Calibur.Najbardziej żałuje natomiast ze nie grałem w gre ktora od zawsze chcialem zagrac niestety nie udało sie,a mianowicie chodzi tu o Shenmue,czy gral ktos z was w ten tytuł??
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Żartujesz nie grałeś mi tam się udało miałem oby dwie części były niesamowite ale bardziej wolałem pierwszą część niż drugą (Japan ruless)wolałem śmigać po Japonii i znów pośmigam za niedługo będe miał dreama znów i pierwsze gry to Shenmue I i II na X'ie miałem też dwójke mimo że miałem na dreamcast'cie to chciałem zobaczyć czym sie różni od pierwowzoru i mimo że przeszedłem go 4 razy to i tak wolałem oryginał nie moge się doczekać Shenmue III jak czytałem możliwe jest to że Sega wypuści Shenmue III na wszystkie Next-Geny według mnie jak tak zrobi to będzie gites ale nie odskakujmy narazie piszemy o pierwszych dwóch częściach na pewno dla mnie jest plusem że w Shenmue można grać latami a gra się nie skończy no nie wiem co napisać bo mnie tak zatyka jak myśle o tym tytule że o matko o Quick Time Event był nieziemski a tym bardziej nauka nowych ciosów no poezja!!!! :twisted: musze dorwać szybko znowu Dreamcasta :twisted:
[ Dodano: Sob 11 Lut, 2006 ]
no co jest ludzie nikt nie grał na DC no paranoja Gangsta w jakie gry grałeś trzeba troche rozkręcić atmosfere porządne gry na DC to Jets Set Radio lub Sky of Arcadia lub jeszcze Grandia II Soul Calibur Dead or Alive
[ Dodano: Sob 11 Lut, 2006 ]
no co jest ludzie nikt nie grał na DC no paranoja Gangsta w jakie gry grałeś trzeba troche rozkręcić atmosfere porządne gry na DC to Jets Set Radio lub Sky of Arcadia lub jeszcze Grandia II Soul Calibur Dead or Alive
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
No mialem pare szpilow SC,Grandia 2,Skies of Arcadia,DoA,Jets SEt Radio,jakiegos Star Warsa i jeszcze Sonica(suks) i pare jeszcze tam gier głownie RPG.Choc i tak grałem przez caly czas w SC,Grandie i DoA reszta mi nie podchodziła.
Nie moge tegopowiedziec o SoA ze wzgledu ze nie przeszlem go,musiałem sprzedac konsole bo potrzebowałem kasy.Najbardziej i takzalezało mi na Shenmue i kupilbym se konsolke tylko po to by przejs ta gre.Chrno prawdziwy symulator zycia jakie tam były jeszcze bajery??
Nie moge tegopowiedziec o SoA ze wzgledu ze nie przeszlem go,musiałem sprzedac konsole bo potrzebowałem kasy.Najbardziej i takzalezało mi na Shenmue i kupilbym se konsolke tylko po to by przejs ta gre.Chrno prawdziwy symulator zycia jakie tam były jeszcze bajery??
jakie bajery niech pomyśle o! wędkowanie było the best i Virtua Tennis Sonic'ów było od zarąbania ale były najlepsze bo teraz shity wychodzą Rainbow Six ROgue Spear pamiętam i była to świetna gra ciorałem równo jeszcze był RE code veronica od którego oderwać się nie mogłem ale i tak Shenmue rządzi musze go mieć musze go mieć :twisted:
chodzi ci o Shenmue oj chłopie wszyskie jego ciosy są prawdziwe z rzeczywistymi sztukami walki dokładnie przeważnie z jednej techniki(Jujitsu) ale ta gra była nisamowita bardziej mi się podobała jedynka niż dwójka jkos lepsza dla mnie była ale dwójka też jest niesamowita zależy to od kwestii gustu nie ale jaki tam wędkowanie w Zeldzie mi chodzi że na Dreama były dobre gry z Wędkowaniem a nie że w Shenmue czy czymś było
Git i tak wiem ze kiedys pogram jak nie na DC to pewnie na emulatorze w przyszłosci Szkoda ze DC padło teraz te wszystkie najlepsze tytułu przechodza na X'a to troche wkurzając np Shenmue,Panzer Dragon.Gdyby ktos umiał porzadnie podtrzymac i nie poddawac sie tak łatwo to DC napewno by sie jeszcze na rynku utrzymało wkoncu moc techniczna nie jest wcale az tak wazna jak ilosc gier naprawde dobrych gier,a Dc moglo o wiele wiecej osiagnąc,a nie poddawac sie i trzymac z The Billem
troche widze źle pojąłeś DC nie wytrzymał by dalej bo to konsola jest arcade'owa drugie te dwa tytuły zostały jakby kupione a trzecie The Bill wykupił wcześniej Sege ale oni wyszli na prostą i jest teraz znowu normalnie a gry na Dc dalej wychodzą zajrzyj do extreme'a do Dreamcast Live 4ever to zobaczysz więc nie załamuj sie tak ziom
Nie załamuje sie Tylko wkurza mnie The Bill za to ze jest :evil:
Taaa wiem ale wiele osob zastanawiało sie dlaczego Dc padło niema jednak prostej odpowiedzi ktora by wpelni wyjasniała kleske DC taa ludzie teraz pisza bo to byla konsola arcadowe'a,bo tam czepiano sie rowniez ze DC od poczatku wyjsci konsoli PS2 niedorownuje tech i tam czepiali sie wszystkiego.Wiem ze jeszcze wychodza gry ale to takie troche ostateczne "niedopałki" taa zdarza sie tam cuz wartego uwagi ale tak ogoolnie to Dc poszlo w zapomnienie,a biblioteka gier nie jest zbyt imponująca bynajmniej w Europie.Troche szkoda bo wolałem jak na rynku byla SEGA i ich DC niz X-box.Pogrzebali DC cos tam powymyslali dlaczego i to koniec nawet sie nie zorentowalem kiedy Dc padlo,jedynie jeszcze w Extrimie cuz tam wspomna o Dc bo przynajmniej ma dwie stronki poswiecone wylacznie konsoli Segi.Żałuje troche bo to jest jedyna firma ktorej dobrze nie rozpoznałem jezeli chodzi o tytulu.W Sege Saturn nigdy nie gralem,na DC skromne pare gierek sie przewinelo,a moglo byc tak pieknie Teraz juz se musze podarowac na emulatorze nie pogram za wysokie wymagania ,a kupic niekupie bo i tak bede zbierał na GC jak zdam Prawko
Taaa wiem ale wiele osob zastanawiało sie dlaczego Dc padło niema jednak prostej odpowiedzi ktora by wpelni wyjasniała kleske DC taa ludzie teraz pisza bo to byla konsola arcadowe'a,bo tam czepiano sie rowniez ze DC od poczatku wyjsci konsoli PS2 niedorownuje tech i tam czepiali sie wszystkiego.Wiem ze jeszcze wychodza gry ale to takie troche ostateczne "niedopałki" taa zdarza sie tam cuz wartego uwagi ale tak ogoolnie to Dc poszlo w zapomnienie,a biblioteka gier nie jest zbyt imponująca bynajmniej w Europie.Troche szkoda bo wolałem jak na rynku byla SEGA i ich DC niz X-box.Pogrzebali DC cos tam powymyslali dlaczego i to koniec nawet sie nie zorentowalem kiedy Dc padlo,jedynie jeszcze w Extrimie cuz tam wspomna o Dc bo przynajmniej ma dwie stronki poswiecone wylacznie konsoli Segi.Żałuje troche bo to jest jedyna firma ktorej dobrze nie rozpoznałem jezeli chodzi o tytulu.W Sege Saturn nigdy nie gralem,na DC skromne pare gierek sie przewinelo,a moglo byc tak pieknie Teraz juz se musze podarowac na emulatorze nie pogram za wysokie wymagania ,a kupic niekupie bo i tak bede zbierał na GC jak zdam Prawko
ja tam będe kupywał nie wiem czemu tak sądzisz na Allegro jest tyle dobrych do kupiwenia DC (nie wierze że ja to mówie)no bo już w polsce nigdzie nówki nie kupisz bo Polska to zadupie starożytności i treba kupywać na allego innego wyboru nie ma ale co tam warto kupić DC nawet używanego
Myslisz ze mi zalezy na nowosci,a tam moze byc uzywany nawet nie musi byc piekny wizualnie byle był sprawny DC zakosztuje pewnie kiedys chocby dla Shenmue.
W sprawie GC jak bedziesz sprzedawał to daj znac pomysle nad kupnem tym bardziej ze za niedlugo bede mial ur ,wiec cuz pewnie rodzinka sypnie i zaoszczedze
W sprawie GC jak bedziesz sprzedawał to daj znac pomysle nad kupnem tym bardziej ze za niedlugo bede mial ur ,wiec cuz pewnie rodzinka sypnie i zaoszczedze
a jak cos to chcesz gry i te inne pierdoły bo ja będe chciał wszystko za jednym machem opchać więc musze wiedzieć na PW podeśle ci liste co ma jakie akcesoria i takie inne a DC to już na pewno w polsce nowego nie dostaniesz jedynie Japonia ci została byś musial sobie z japonii sprowadzać a i tak by ci tanio wyszło