Spirit Tracks czy Phantom Hourglass?
Moderator: Moderatorzy
Spirit Tracks czy Phantom Hourglass?
Mam do wyboru ST i PH.Nie mam pojęcia od której zacząć.Jak sądzicie, która jest lepsza?Podajcie plusy i minusy obu gier.
Na sam początek polecał bym bardziej Phantom Hourglass. Według wielu PH jest lepsze od ST(ja wolę ST). Kiedyś był nawet temat na forum PH vs ST ale niestety teraz nie mogę go znaleźć.
Plusy PH:
Rysowanie po mapach
Ciekawe itemy
Super sterowanie za pomocą stylusa
Ciekawe zagadki
Poziom trudności
Minusy PH:
ŚWIĄTYNIA KRÓLA OCEANÓW!!!!!!
Muzyka(w świątyniach grana bez przerwy ta sama nuta)
Za dużo pływania
Za mało Zeldowego klimatu
Ogólnie obie Zeldy na DSa mają bardzo podobne plusy i minusy więc nie będę już wypisywał z ST. Mogę tylko dodać że pociąg w ST zepsuł całkowicie klimat w grze za to jest Tower of Spirits które jest 1000 razy lepsze od Temple of the Ocean King.
Więc bierz PH.
Pozdrawiam: ganon
Plusy PH:
Rysowanie po mapach
Ciekawe itemy
Super sterowanie za pomocą stylusa
Ciekawe zagadki
Poziom trudności
Minusy PH:
ŚWIĄTYNIA KRÓLA OCEANÓW!!!!!!
Muzyka(w świątyniach grana bez przerwy ta sama nuta)
Za dużo pływania
Za mało Zeldowego klimatu
Ogólnie obie Zeldy na DSa mają bardzo podobne plusy i minusy więc nie będę już wypisywał z ST. Mogę tylko dodać że pociąg w ST zepsuł całkowicie klimat w grze za to jest Tower of Spirits które jest 1000 razy lepsze od Temple of the Ocean King.
Więc bierz PH.
Pozdrawiam: ganon
Ostatnio zmieniony 8 grudnia 11, 18:27 przez ganon, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
sEbeQ13 pisze:Orly? Przecież polega na tym samym co ta wodna światynia.
Chyba źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to że w PH gdy przechodzisz Temple of the Ocean King to zawsze musisz je całe przejść. W ST gdy przychodzisz do Tower of Spirits to nie musisz przechodzić wszystkiego od nowa tylko grasz od jakiego poziomu chce. A poza tym w ToS wszystko było lepsze niż w TotOK. Nawet muzyka(jeden z moich ulubionych kawałków w grze).
>>>KLIK<<<
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”