Za co kochamy Zeldę

W końcu Legend of Zelda to nie tylko gry ;)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
macio94
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: macio94 » 14 grudnia 05, 17:53

Ja na gwiazdkę dostanę otdwarzacz mp4 (Z filmami) 1 Gb. Ale musiałem się dołożyć 120zł :cry: . Cała kasa, jaką mam.
PS. Ja wogóle nie dostaję kieszonkowego, ale mama kupuje mi różne pierdółki. Czasem babcia sypnie z 50 zeta.

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 14 grudnia 05, 17:57

Ja nie dostaje kieszonkowego tylko od czasu do czasu (czyli rzadko) dostaje kilka złotych jak poprosze, ale w sumie nie narzekam, bo zawsze mogło być gorzej, a tak dostaje od reszty rodziny kase jakos tak raz na miesiąc. Ale wkurza mnie strasznie jak ludzie chwalą się kasą. Nawet mam kumpla w klasie, który zrobił bloga mlodzi-piekni-i-bogaci. Prowadziliśmy tam z nim długą wojnę ale w końcu odpuściliśmy. Kto chce niech wejdzie i zobaczy mlodzi-piekni-i-bogaci.blog.pl Zwróccie uwagi na linki jakie załączył.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 14 grudnia 05, 18:53

ja kieszonkowego wogule nie dostaje i dobrze mi z tym :D czasem sobie 2 zeta do szkoły wezmę :D chyba całą kase wydam na bilety do teartru :D :wink:

[ Dodano: Sro 14 Gru, 2005 ]
ej,jak wpisać adres bloga?? z www ?? próbowałem,ale nie działa :( proszę o link URL :wink:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 14 grudnia 05, 19:20

nie no wpisz bez www po prostu mlodzi-piekni-i-bogaci.blog.pl
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Hummiter
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: Hummiter » 14 grudnia 05, 19:25

Kupa za przeproszeniem :/ Weź skopiuj bezposrednio URL
a jakby wonsz boa zjadl pajonka to pajonk by ugryzl wonsza od wnentrza ?

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 14 grudnia 05, 19:36

podwójna kupa bo ja też nie moge wejsc. Jak chcecie to sprobojcie pozniej
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Postautor: Wersus » 14 grudnia 05, 21:08

wpiszcie sobie z http. ja tak zawsze wchodzę :)
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 14 grudnia 05, 21:29

ja i tak nie moge wejść :( :x :cry:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 14 grudnia 05, 22:14

mi ta strona niby wchodzi ale nic sie niepokazuje może zaprzestał prowadzenia bloga...

[ Dodano: Sro 14 Gru, 2005 ]
a wogule to ten temat był o tym za co kochamy zeldę a tu sie sozwinęła rozmowa o tym kto ile ma kasy........ktoś wkoncu musi to powiedziec i tym razem to ja......

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 15 grudnia 05, 15:39

Dla mnie Zelda jest spox bo łączy elementy akcji,przygodówki,rpg'a ,w pewnych momentach skradanki i to wydaje mi sie najbardziej trafne,poprostu Zelda jest połączeniem kilku gatunków naraz.Pisze o Zeldzie jako całokształt wszystkich serii w ktore grałem.Jeżeli zgłębic sie w szczegóły to jest wiele rzeczy za ktore mozna lubic Zelde,dla mnie to chocby głowny bohater,lokacje,grafika,bossowie,fabuła..duzo tego.
Nie ma sie co dziwic Zelda mimo nieskiej popularnosci w Polsce(Polska to kraj zacofany pod wzgledem gier na konsole :wink: ),jest jedna z najlepszych gier na świecie.Świadczy o tym sam fakt,ze kazda kolejna czesc Zeldy ukazuje co innego,a przy okazji zawsze dostaje jedne z najwyzszych ocen,mozna powiedziec krótko oby tak dalej.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 3 sierpnia 06, 13:52

Ja kocham Zeldę przedewszystkim za NIEPOWTARZALNY KLIMAT który czuc podczas grania 8) Uwielbiam przenieść sie do tego świata, czuć go i wczuwać się. Shigeru stworzył Legendę i za to go Bardzo Szanuje, jak można zrobić taki świat? może mu się przyśniło ale naprawdę Szacunek. Wyżej cenię Ocarinę niż Wind Wakera ale może zmienię zdanie kiedy przejdę Twilighta :wink:

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 4 sierpnia 06, 01:02

hmm... tu chodzi glownie o klimat... o to ze gdy grasz to czujesz, jak gdybys to ty byl tam, w srodku. Idac przez kolejna swiatynie czujesz strach i zarazem ciekawosc.... co czeka cie za nastepnymi drzwiami, w nastepnej skrzyni. Gra jest przepelniona akcja, magia i tajemniczoscia. To wciaga. No i ta super fabula odkrywajaca przed nami coraz to nowsze tajemice Legendy... To jest niesamowite ;). Za to kocham te gre!

PS: Nie wiem czy swiat Hyrule przysnil sie panu Shigeru... tu na stronie byl taki artykul o tym ze wiele watkow swiata hyrule zostalo przerobionych z prawdziwej historii naszego swiata ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Elmaru
Kokiri
Kokiri

Postautor: Elmaru » 9 marca 07, 21:12

Nieprawdopodobne jest to co czujesz podczas gry - utożsamiasz się z głównym bohaterem, czujesz to, co on by czuł. Kochamy Zeldę, za tą tajemniczość, ten świat... Kiedy grasz, wchodzisz do tego świata, przez chwilę czujesz się jak bohater - stworzony by zwyciężać! :44

Awatar użytkownika
Squall
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Squall » 9 marca 07, 22:12

ja kocham zelde za Klimat gry,za ta tajemnicza pzrygode która pzrezywmy grajac w Zelde.Noi za Walke mieczem :D

Wróć do „O Zeldzie inaczej”