Za co kochamy Zeldę
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ja nie dostaje kieszonkowego tylko od czasu do czasu (czyli rzadko) dostaje kilka złotych jak poprosze, ale w sumie nie narzekam, bo zawsze mogło być gorzej, a tak dostaje od reszty rodziny kase jakos tak raz na miesiąc. Ale wkurza mnie strasznie jak ludzie chwalą się kasą. Nawet mam kumpla w klasie, który zrobił bloga mlodzi-piekni-i-bogaci. Prowadziliśmy tam z nim długą wojnę ale w końcu odpuściliśmy. Kto chce niech wejdzie i zobaczy mlodzi-piekni-i-bogaci.blog.pl Zwróccie uwagi na linki jakie załączył.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Dla mnie Zelda jest spox bo łączy elementy akcji,przygodówki,rpg'a ,w pewnych momentach skradanki i to wydaje mi sie najbardziej trafne,poprostu Zelda jest połączeniem kilku gatunków naraz.Pisze o Zeldzie jako całokształt wszystkich serii w ktore grałem.Jeżeli zgłębic sie w szczegóły to jest wiele rzeczy za ktore mozna lubic Zelde,dla mnie to chocby głowny bohater,lokacje,grafika,bossowie,fabuła..duzo tego.
Nie ma sie co dziwic Zelda mimo nieskiej popularnosci w Polsce(Polska to kraj zacofany pod wzgledem gier na konsole ),jest jedna z najlepszych gier na świecie.Świadczy o tym sam fakt,ze kazda kolejna czesc Zeldy ukazuje co innego,a przy okazji zawsze dostaje jedne z najwyzszych ocen,mozna powiedziec krótko oby tak dalej.
Nie ma sie co dziwic Zelda mimo nieskiej popularnosci w Polsce(Polska to kraj zacofany pod wzgledem gier na konsole ),jest jedna z najlepszych gier na świecie.Świadczy o tym sam fakt,ze kazda kolejna czesc Zeldy ukazuje co innego,a przy okazji zawsze dostaje jedne z najwyzszych ocen,mozna powiedziec krótko oby tak dalej.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- Dark Shadow
- Zora
Ja kocham Zeldę przedewszystkim za NIEPOWTARZALNY KLIMAT który czuc podczas grania 8) Uwielbiam przenieść sie do tego świata, czuć go i wczuwać się. Shigeru stworzył Legendę i za to go Bardzo Szanuje, jak można zrobić taki świat? może mu się przyśniło ale naprawdę Szacunek. Wyżej cenię Ocarinę niż Wind Wakera ale może zmienię zdanie kiedy przejdę Twilighta
hmm... tu chodzi glownie o klimat... o to ze gdy grasz to czujesz, jak gdybys to ty byl tam, w srodku. Idac przez kolejna swiatynie czujesz strach i zarazem ciekawosc.... co czeka cie za nastepnymi drzwiami, w nastepnej skrzyni. Gra jest przepelniona akcja, magia i tajemniczoscia. To wciaga. No i ta super fabula odkrywajaca przed nami coraz to nowsze tajemice Legendy... To jest niesamowite . Za to kocham te gre!
PS: Nie wiem czy swiat Hyrule przysnil sie panu Shigeru... tu na stronie byl taki artykul o tym ze wiele watkow swiata hyrule zostalo przerobionych z prawdziwej historii naszego swiata
PS: Nie wiem czy swiat Hyrule przysnil sie panu Shigeru... tu na stronie byl taki artykul o tym ze wiele watkow swiata hyrule zostalo przerobionych z prawdziwej historii naszego swiata