Zelda Tournament
Moderator: Moderatorzy
Zelda Tournament
Hej. Przed wami oto kolejna gra forumowa z pod moich skrzydeł:
>>>KLIK<<<
Pary zostały rozlosowane przeze mnie osobiście(napisałem na kartkach skróty a następnie losowałem). OK. Zaczynamy. Zasady to-strzelam do gry której nie chcę w następnej rundzie.
RUNDA I
OCARINA OF TIME VS SPIRIT TRACKS
Strzelam oczywiście do Spirit Tracks.
>>>KLIK<<<
Pary zostały rozlosowane przeze mnie osobiście(napisałem na kartkach skróty a następnie losowałem). OK. Zaczynamy. Zasady to-strzelam do gry której nie chcę w następnej rundzie.
RUNDA I
OCARINA OF TIME VS SPIRIT TRACKS
Strzelam oczywiście do Spirit Tracks.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Z udziałem gier na CDI to cię chyba pogięło... No ale dobra, strzelam do Spirit Tracks, oczywiście. Chyba jedyna Zelda, która mnie nie wciągnęła w ogóle i w końcu odłożyłem ją na półkę bo mi się po prostu nie chciało w nią więcej grać. Chyba jakieś pół roku temu, i wciąż czeka. Chociaż może miał z tym dużo wspólnego fakt, że po prostu nie potrafię wygrywać lokomo songs.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Boryn pisze:bo i tak na 90% wygra OoT...
Dlatego ten turniej można skończyć już teraz. Bo to nie ma sensu. Jeszcze z tak niewyważonymi parami.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Pary jak już mówiłem było losowane. Więc w tym przypadku była to ręka Boga a nie moja(Bóg tak chciał). A tak poza tym-jakie niewyważone? A ALttP vs MM albo WW vs TP?
A zresztą-nie chodzi tylko o zwycięzcę. A jeśli chodzi o nabijanie postów-w O Zeldzie inaczej nie liczy postów(chyba).
A zresztą-nie chodzi tylko o zwycięzcę. A jeśli chodzi o nabijanie postów-w O Zeldzie inaczej nie liczy postów(chyba).
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
To ktoś tu nagle polubił MM że aż trzeba ją wywalać z turnieju? Idę to zapisać w kominie kredą.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Amek pisze:No przecież FSM się nie miesza w takie sprawy?
E tam FSM, istnieje tylko księżniczka Celestia
A co do quizu, to ja powiem tak:
Ja używałem survivali zawsze w taki sposób, że nie piszę tylko "strzał do XYZ", ale też uzasadniam dlaczego tak robię (patrz mój poprzedni post) Więc jasne, wygra OOT, ale możemy się podowiadywać co ludzie sądzą o konkretnych grach. Używajcie argumentów, a może ten temat nie będzie taki nudny
~Burn the land and boil the sea
OK. Od teraz każdy kto odda głos musi go poważnie uzasadnić(bez żartów). Głos nie uzasadniony nie będzie zaliczany. OK. To może ja uzasadnię.
Otóż-
-Ocarina of Time ma moim zdaniem piękną jak ta tamte czasy grafikę(chyba najładniejsza gra tamtych czasów)
-Spirit Tracks jest zbyt krótkie
-W OoT są najlepsze dungeony w całej serii
-Spirit Tracks=0 klimatu
-Ocarina of Time-klimat godny gry wszechczasów
Otóż-
-Ocarina of Time ma moim zdaniem piękną jak ta tamte czasy grafikę(chyba najładniejsza gra tamtych czasów)
-Spirit Tracks jest zbyt krótkie
-W OoT są najlepsze dungeony w całej serii
-Spirit Tracks=0 klimatu
-Ocarina of Time-klimat godny gry wszechczasów
Shigeru Miyamoto