Zelda i Robin Williams

W końcu Legend of Zelda to nie tylko gry ;)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Zelda i Robin Williams

Postautor: MasterLink » 21 września 14, 23:20

Jak wiadomo Robin Williams był fanem Zeldy. Aktor w sierpniu popełnił samobójstwo, choć pojawiły się różne niejasności co do okoliczności jego śmierci.

Niedawno powstała petycja do Nintendo z prośbą o umieszczenie jego odzwierciedlenia w następnej Zeldzie, żeby w ten sposób uczcić jego pamięć. Nintendo może wziąć to pod uwagę. Teraz - jaka to może być postać? Najlepiej pasowałoby zrobić z niego króla Hyrule.

Kilka reklam z Williamsem:
http://www.youtube.com/watch?v=09wBn4ux3N0
http://www.youtube.com/watch?v=Nlq0eMlgXco
http://www.youtube.com/watch?v=b4vv2Y6uQY0

Otwieram temat do spekulacji. Sprawa przeszła przez to forum bez echa.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 22 września 14, 13:47

MasterLink! Dostałem zawału! Czemu wstawiłeś Elegy of empi... coś tam. Ja nie cierpię tej statuły! Jak mam teraz pisać posty? :cry: Ogólnie mówiąc boje się jej.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 22 września 14, 20:25

Fobie najlepiej wyleczyć drastycznymi metodami.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 22 września 14, 21:19

MasterLink pisze:Fobie najlepiej wyleczyć drastycznymi metodami.

Na przykład usuwając konto. :)
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Bombadil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Bombadil » 23 września 14, 09:55

Jestem jak najbardziej za tym, aby Nintendo odzwierciedliło jego postać w grze. Zawsze ceniłem tego aktora i nie ukrywam, że jest to jedna z pierwszych osób ze świata filmowego, która przykuła moją uwagę.
Ja jednak widzę Robina Williamsa bardziej jako Sage'a
...a jeśli Nintendo skusi się na dodanie głosu postaciom? Jestem ciekaw, czy ktokolwiek byłby w stanie sprostać zadaniu podłożenia głosu pod reinkarnację Williamsa.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 23 września 14, 18:33

Na Sage'a też by pasował, ale bycie królem to jednak większy prestiż, poza tym jego córka ma na imię Zelda.

Fanart:
http://www.zeldadungeon.net/wp-content/ ... 60x640.jpg
Obrazek

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 25 września 14, 16:22

nokash pisze:
MasterLink pisze:Fobie najlepiej wyleczyć drastycznymi metodami.

Na przykład usuwając konto. :)
Hah dobre :lol: . Myślałem że wiecie co to żart a wy wzieliście to na poważnie. Też chcę sobie zmienić obrazek awatara ale nie wiem gdzie są obrazki w odpowiedniej wielkości. :( Zamiast tego mam Linka z FS :-? Jego córka ma na imię Zelda? Dziwne. :shock:
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Wróć do „O Zeldzie inaczej”