Miłe rzeczy w Zeldzie i po za nią
Moderator: Moderatorzy
Miłe rzeczy w Zeldzie i po za nią
W tym temacie chodzi mi głuwnie o to ,co spotyka nas miłego w Zeldzie i pozza nią. Tylko mi nie pisać ,że szustki dostajecie :twisted:
Hinski znaki to sztuka.
Hinskie ko?ci to los.A los to ?mierć.
''V>---{}---<V''
SHADOW
''V>---{}---<V''
SHADOW
ech... no cóż... racja.... ale zreszta zachowuje sie jak dziewczyna, ubiera sie jak dziewczyna i chodzil z dziewczyna ktora wygladala jak chlopak
Halo czy to temat o Impie... :evil: ja też całowałem się...a Impa to obojniak!!!
Halo czy to temat o Impie... :evil: ja też całowałem się...a Impa to obojniak!!!
Hinski znaki to sztuka.
''V>---{}---<V''
SHADOW
''V>---{}---<V''
SHADOW
Master G napisał:
"W tym temacie chodzi mi głuwnie o to ,co spotyka nas miłego w Zeldzie i pozza nią. Tylko mi nie pisać ,że szustki dostajecie "
"Chodzi o to co miłego wam się przytrafiło w rzyciu i w grze"
Tobijas napisał:
"w życiu co miłego.... nie wiem chyba tylko to że całowałęm sie z dziewczyną Impa przy tym byla."
OMFG Master G idz na konkurs ortografi,napewno bedziesz w czołówce
Lol Tobijas 11 lat i jeszcze publicznie przyznawac sie do tego na forum
Nie no brak mi słow.buahahahahahahahaha.11lat jak ja miałem to mnie klocki lego interesowały,a nie latanie za laskami to zmienia z biegiem czasu jak bedziesz mial 14,15 a nieee 11 lat.Po co wogoole jest ten temat. Dajcie se spokoj z taką gadką
[ Dodano: Czw 15 Gru, 2005 ]
Tobijas napisał:
'ej, dlaczego przpisałeś mojego posta? sie naciska cytuj!"
taa ale jest jakis błąd na stronie i nie idzie cytowac,przynajmniej ja tak mam
"W tym temacie chodzi mi głuwnie o to ,co spotyka nas miłego w Zeldzie i pozza nią. Tylko mi nie pisać ,że szustki dostajecie "
"Chodzi o to co miłego wam się przytrafiło w rzyciu i w grze"
Tobijas napisał:
"w życiu co miłego.... nie wiem chyba tylko to że całowałęm sie z dziewczyną Impa przy tym byla."
OMFG Master G idz na konkurs ortografi,napewno bedziesz w czołówce
Lol Tobijas 11 lat i jeszcze publicznie przyznawac sie do tego na forum
Nie no brak mi słow.buahahahahahahahaha.11lat jak ja miałem to mnie klocki lego interesowały,a nie latanie za laskami to zmienia z biegiem czasu jak bedziesz mial 14,15 a nieee 11 lat.Po co wogoole jest ten temat. Dajcie se spokoj z taką gadką
[ Dodano: Czw 15 Gru, 2005 ]
Tobijas napisał:
'ej, dlaczego przpisałeś mojego posta? sie naciska cytuj!"
taa ale jest jakis błąd na stronie i nie idzie cytowac,przynajmniej ja tak mam
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
oki, trzeba napisać [quote="Przykładowy User"]Przykładowy tekst[/quote]
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 05, 14:01 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
i tak co do mojego poprzedniego posta:
zajrzyjcie jeszcze do poradnika-PoradnikBBCode
UWAGA!!! W poprzednim poście wyłączyłem BBCode-dlatego mogłem podać znaczniki BBCode bez spacji
[ Dodano: Pią 16 Gru, 2005 ]
nie ma za co :mrgreen:
zajrzyjcie jeszcze do poradnika-PoradnikBBCode
UWAGA!!! W poprzednim poście wyłączyłem BBCode-dlatego mogłem podać znaczniki BBCode bez spacji
[ Dodano: Pią 16 Gru, 2005 ]
nie ma za co :mrgreen: