i koń jest trochę bardziej dopracowany
Jakbys nie zauwazyl - w TP Epona porusza sie podobnie do jakiegos psa. Tzn., w dziwny sposob podskakuje i, co prawda nogi zginaja jej sie w dobra strone, to jednak w OoT porusza sie lepiej, a przynajmniej takie daje wrazenie. Co prawda, w TP jest naprawde bardziej dopracowana, jest wieksza (bo w OoT jakas taka mala byla... ale moze to dlatego, ze malo urosla przez 7 lat...) i ma ladniejsze siodlo, ale to juz chyba wina postepu w grafice.
Czytalam wiele fanowskich recenzji TP zanim zaczelam grac, i we wszystkich bylo o tym, jak Epona sie zle porusza. Potem zagralam i stwierdzilam, ze maja racje. Ale nie zwraca sie na to uwagi, jak sie jedzie tylko po to zeby gdzies dojechac, a nie przygladac sie roznym miejscom czy nawet naszemu bohaterowi xD
Czy grafika jest najważniejsza w grach?
Z dziwnych powodow niektorzy w gre nie zagraja, bo powiedza: "za brzydka jak na te czasy". Wiec prawdopodobnie jak moja kuzynka sie zainteresuje grami, to jak jej powiem o OoT to pewnie nawet na to nie spojrzy i bedzie sie uganiac za 'relistycznymi' Master Chiefami (wybaczcie, ze tak porownuje, ale tak jakos mi sie skojarzylo xD') czy zolnierzami z Gears of War. Chyba, ze nie bedzie lubic strzelanin, tak jak ja XD
a jeżeli chodzi o TP, to gra nie jest trudna, dodatkowe questy są łatwe
Racja. Jedyne z czym mam problem, to dostarczenie beczki z woda do Gorona w Hyrule, bo mnie Leevery atakuja i niszcza beczke ~~'
Mam wrazenie, ze jeszcze cos chcialam powiedziec, ale najwyrazniej znow zapomnialam. xC