Postanowiłem, że nie wejde już na srone smasha aż nie przejde całej gry.
Chce mieć niespodzianki, a nie że wszystko już wiem jak będzie

Moderator: Moderatorzy
Mada12 pisze:Taka mnie mysl naszla... Co byscie powiedzieli na Midne? I zeby mogla by przemianiac sie z malej na duza.
No i sprawa z Ganonem. Fajnie by bylo jakby byl z TP (to oczywiste) ale z tym mieczem (!!)[ja poprostu lubie postacie z czyms do siekania xD].
PS Lakitu, czemu "Mada12, hero chosen by the goddness..."?? >< Niemowie, ze mi nie pasuje, ale poprostu zaskoczylo mnie to. Ktos jeszcze mial mnie w podpisie, ale nie pamietam xD (Sorry za Off Topic)
Mr.M pisze:Mada12 pisze:PS Lakitu, czemu "Mada12, hero chosen by the goddness..."?? ><to jest komenta [ you ] , każdy widzi swój nick
Przykładowo... [you] , ty idioto ! ^^ (bez obrazy)
Mr.M pisze:Mada12 pisze:PS Lakitu, czemu "Mada12, hero chosen by the goddness..."?? ><to jest komenta [ you ] , każdy widzi swój nick
MasterLink pisze:Wręcz przeciwnie Midna pasowałaby do SSBB - dano by jej kilka przyrombistych ataków i spokoMr.M pisze:Mada12 pisze:PS Lakitu, czemu "Mada12, hero chosen by the goddness..."?? ><to jest komenta [ you ] , każdy widzi swój nick
How oryginal...
Ważne(!):
[you] , skoczył/a z balkonu na szczupaczka nie będzie go/jej przez kilka miechów!
PS: Nie martwcie się każdy widzi siebie
Mada12 pisze:Czy ja WAS sie pytalem o to? >< Pozatym strasznie off topujecie! JA prostesuje!
Wy poprostu zazdroscicie, ze ktos jest w czyims podpisie ><
Mada12 pisze:Oo sux.... [wali glowe o mur] trzeba bylo tak wczesniej >< >< ><
Mada12 pisze:Diddi Kong (bo jedna malpa to bylo za malo ><)
Deedlith_Anthy pisze:Diddy? Miło..
MasterLink pisze:PS: Co do postaci które powinny się znaleść w SSBB to:
Kiddy Kong, Dixie Kong i Diddy Kong - DK nie byłby wtedy taki samotny
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość