Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem
Moderator: Moderatorzy
-
- Zora
-
- Zora
-
- Zora
Ah, racja. Byl. Patrz, no zapomnialam X___X'
Ladnie, ladnie, ale conajmniej dziwnie w starciu z TP Linkiem. TP Link walnie mieczem i nie trafi, bo WW Link za niski XDDD Coz, bycie niskim czasem sie przydaje ^^
Haa, Raichu! XD Tak, tez moglby byc. Szczegolnie, ze to moj ulubiony pokemon >xD I jest evolka najpopularniejszego Pokemona na swiecie... Ale chyba i tak pewnie go nie bedzie ~~' eh...
Ladnie, ladnie, ale conajmniej dziwnie w starciu z TP Linkiem. TP Link walnie mieczem i nie trafi, bo WW Link za niski XDDD Coz, bycie niskim czasem sie przydaje ^^
Haa, Raichu! XD Tak, tez moglby byc. Szczegolnie, ze to moj ulubiony pokemon >xD I jest evolka najpopularniejszego Pokemona na swiecie... Ale chyba i tak pewnie go nie bedzie ~~' eh...
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Podobno Sheik będzie!! - ostatni paragraf na tej stronie:
http://gameinformer.com/News/Story/2007 ... .54921.htm
http://gameinformer.com/News/Story/2007 ... .54921.htm

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wondercrow pisze:Haa, Raichu! XD Tak, tez moglby byc. Szczegolnie, ze to moj ulubiony pokemon >xD
Raichu? Pokemony? Więcej worków treningowych

Nie ma co się zastanawiać nad nowymi postaciami... Ważne że jest Zero Suit Samus

Blizzard pisze:No to zacznijmy tak: Sonic, pare pokemonów, może jakieś digimony, Sonic, Wolverin z X-Men'a i może jeszcze pare mutantów , Naruto xD, Shaman King
A może by tak dorzucić Batmana, co

Lakitu pisze:Wondercrow pisze:Haa, Raichu! XD Tak, tez moglby byc. Szczegolnie, ze to moj ulubiony pokemon >xD
Raichu? Pokemony? Więcej worków treningowych!
Nie ma co się zastanawiać nad nowymi postaciami... Ważne że jest Zero Suit Samus. Mogliby jeszcze dorzucić Waluigiego i Midne i byłbym szczęśliwy na maxa
.
Blizzard pisze:No to zacznijmy tak: Sonic, pare pokemonów, może jakieś digimony, Sonic, Wolverin z X-Men'a i może jeszcze pare mutantów , Naruto xD, Shaman King
A może by tak dorzucić Batmana, co?
No wątpię, że Pokemony to nworki treningowe. Bo bym skopał ci tyłek np. Pikachu.
Waluigi to pewnie tak, ale Midna to zbędna postać( niedługo powiecie o Sarii, W. Drzewie Deku, Talonie itp.)
A Zero Suit Samus to ... też mam zamiłowanie do niej:D
Batman??? Mógłby być( jeszcze Spider-Man, Volverine i reszta)
-
- Zora
Jak Sheik bedzie, to ciekawe czy zrobia mu stroj w "TP-owym" stylu (tzn. wydetalizowany) xD
Moze i zbedna, ale w TP odgrywa znacznie wieksza role. Praktycznie cale TP opiera sie na ksiezniczce Twili, wiec powinna byc w SSB. Brawl. W tedy mozna by bylo powiedziec, ze w TP Zelda i Ganondorf sa zbedni. To jest jena z rzeczy, ktorych najbardziej nie lubie w tej grze ~~'
Tak, pamietam jak moj brat mowil, ze pokona Sheika (czyli mnie) Pikachem w Melee, ale na Pikachu wyskakiwal blad i nie mozna bylo nic grac (tak jak paroma innymi pokami). W ogole, chyba najlepsza bronia sa Pokemony grywalne i te w Pokeballach >xD
Waluigi to pewnie tak, ale Midna to zbędna postać
Moze i zbedna, ale w TP odgrywa znacznie wieksza role. Praktycznie cale TP opiera sie na ksiezniczce Twili, wiec powinna byc w SSB. Brawl. W tedy mozna by bylo powiedziec, ze w TP Zelda i Ganondorf sa zbedni. To jest jena z rzeczy, ktorych najbardziej nie lubie w tej grze ~~'
No wątpię, że Pokemony to nworki treningowe. Bo bym skopał ci tyłek np. Pikachu.
Tak, pamietam jak moj brat mowil, ze pokona Sheika (czyli mnie) Pikachem w Melee, ale na Pikachu wyskakiwal blad i nie mozna bylo nic grac (tak jak paroma innymi pokami). W ogole, chyba najlepsza bronia sa Pokemony grywalne i te w Pokeballach >xD
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:Pokemony? Więcej worków treningowych !
Sry, ale Mewtwo w SSB: Melee raczej workiem treningowym nie był

PS: Midna powinna być w nowym Smashu - ale w jej prawdziwej formie.

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
mate pisze:No wątpię, że Pokemony to nworki treningowe. Bo bym skopał ci tyłek np. Pikachu.
Piszę to na podstawie statystyk z mojego SSBM gdzie Pikatchu, Pitchu i ten Ness dostali najwiecej ciosów ze wszystkich

Wondercrow pisze:Moze i zbedna, ale w TP odgrywa znacznie wieksza role. Praktycznie cale TP opiera sie na ksiezniczce Twili, wiec powinna byc w SSB. Brawl.
Zgadzam się

mate pisze:Batman??? Mógłby być( jeszcze Spider-Man, Volverine i reszta)
I reszta postaci które nie mają nic wspólnego z Uniwersum Nintendo tak samo jak Solid Snake

mate pisze:A Zero Suit Samus to ... też mam zamiłowanie do niej:D
Ja mam to zamiłowanie od kiedy ukończyłem Metroid Prime Hunters

Wondercrow pisze: Waluigi to pewnie tak, ale Midna to zbędna postać
No właśnie. W TP. Tylko w niej się ta postać pojawiła a reszta gandorf itp. w innych.
Nintendo nie może wstawić wszystkich z Zeldy a z reszty gier po 2 postacie.
Jak każda drugoplanowa postać by się pojawiła to by były też te Coopy z Super Mario Bros.
albo inne np. jakiś z wrogów Kirbyego.[/quote]
-
- Zora
Hmmm, o ile dobrze wiem, to Hammer Bro jest, ale w Assist Trophy. Wiec jesli Midna nie bedzie postacia grywalna, to mogliby chociaz ja tam wrzucic.
Uh, w sumie nie wiem. Wszystko zalezy od tworcow tej gry. Mozemy sie klocic, zastanawiac i robic rozne inne rzeczy, ale niczego to nie zmieni. (niestety?) No, i pojawila sie juz wiekszosc grywalnych postaci (tych podstawowych) z Melee. ^__^ Peach sie ladnie zapowiada... >xD
Uh, w sumie nie wiem. Wszystko zalezy od tworcow tej gry. Mozemy sie klocic, zastanawiac i robic rozne inne rzeczy, ale niczego to nie zmieni. (niestety?) No, i pojawila sie juz wiekszosc grywalnych postaci (tych podstawowych) z Melee. ^__^ Peach sie ladnie zapowiada... >xD
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”