Legend of Zelda: Spirit Tracks
Moderator: Moderatorzy
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
w poprzednich częściach? Hmm... raczej zawsze była poważna i w sumie... nie wiadomo jaka bo nigdy za dużo o niej nie wiedzieliśmy xD
Niech zgadnę, pisząc tego posta miałeś na myśli albo jej histerię w Tower of spirits? xD a może te jej dziwne zagrania, ze nagle zaprosiła zupełnie nieznajomego chłopca do siebie do pokoju, uprzedziła by nikt go nie widział i jeszcze ekhem ekhem... kazała mu się przebrać "prawie" na jej oczach? XD
Niech zgadnę, pisząc tego posta miałeś na myśli albo jej histerię w Tower of spirits? xD a może te jej dziwne zagrania, ze nagle zaprosiła zupełnie nieznajomego chłopca do siebie do pokoju, uprzedziła by nikt go nie widział i jeszcze ekhem ekhem... kazała mu się przebrać "prawie" na jej oczach? XD
Hej!
Gdzie kupiliście ST? Ja mam na allegro upatrzoną aukcję za jakieś 160 bodajże. Warta takiej ceny? Za ile wy kupiliście? I mam na myśli pewne oryginał, a nie jakieś "sam katridż, ale oryginał", bo raz się dałem nabrać, ale na szczęście facet zwrócił kasę. I jeszcze jedno: rozumię, że Zelda ST nie wymaga kamerki? Można grać na Lite?
Gdzie kupiliście ST? Ja mam na allegro upatrzoną aukcję za jakieś 160 bodajże. Warta takiej ceny? Za ile wy kupiliście? I mam na myśli pewne oryginał, a nie jakieś "sam katridż, ale oryginał", bo raz się dałem nabrać, ale na szczęście facet zwrócił kasę. I jeszcze jedno: rozumię, że Zelda ST nie wymaga kamerki? Można grać na Lite?
Until I'll die.
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
brelok pisze:Ja mam na allegro upatrzoną aukcję za jakieś 160 bodajże. Warta takiej ceny?
Nie bardzo.
brelok pisze:Za ile wy kupiliście?
Ja zapłaciłem 160 zł za edycję kolekcjonerską.
brelok pisze:rozumiem, że Zelda ST nie wymaga kamerki? Można grać na Lite?
Dobrze rozumiesz. Możesz grać na Classicu, Lite, a jak masz to DSi też wchodzi w gre,
Wróć do „Legend of Zelda: Spirit Tracks”